Tillgänglighetsverktyg

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Kauniaisten yhdistys

Kauniaisten yhdistys
Navigering på / av

Kom med på höstutflykt till Pääkslahti!

Utfärder planeras i god tid. Kuva: Tage Lampén

Miljöföreningens höstutflykt ordnas till Pääkslahti. Det finns ännu lediga platser, så kom med på dagsutflykt ut i naturen!

Vi åker på naturutflykt lördagen den 27 augusti med abonnerad buss kl. 9:00 från Grankulla, Stationsvägen 1 nedanför kyrkan till Pääkslahti naturstig i Vichtis. Tillbaka till Grankulla kommer vi vid 16-tiden. Det ryms 30 personer med på utflykten. Den guidade naturstigen har många intressanta natur- och kulturobjekt som vi besöker. Den ca 7 km långa vandringen är rätt krävande på grund av höjdskillnader men där finns också lättgångna partier. Vi håller två matpauser. Vid den första finns en eldplats och där kan man också ta ett kort dopp i sjön Hiidenvesi. Ta med egen matsäck. Klä dig enligt vädret. Vid torrt väder klarar man sig bra med vandringskängor eller joggingskor.

Resan kostar 10 euro för vuxna och 5 euro för barn under 16 år. Medlemmar i Grankulla miljöförening åker gratis. Avgiften betalas i bussen. Anmälningstiden börjar 18.8 och slutar senast 24.8. Meddela vid anmälningen om du är medlem i Grankulla miljöförening. Anmälning per e-post till pippi.collander(at)gmail.com Meddela ditt mobiltelefonnummer. Eventuella förfrågningar Pippi Collander 0400260285

Välkommen med på naturutflykt!

Se annonsen i evenmangskalendern.

Mera information (på finska) om Pääkslahti hittar du här.