Tillgänglighetsverktyg

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Kauniaisten yhdistys

Kauniaisten yhdistys
Navigering på / av

Mil­jö­för­e­ning­en tipsar: Föreläsningar med miljötema

Grankulla bibliotek. Bild: Emil Vasara

Hösten 2022 ordnar Grankulla stad föreläsningar med miljö och hållbarhet som tema

Hemmets energiförbrukning i skick

TIS 20.9 kl. 18.00 

Vill du bo mer miljövänligt? Överväger du att byta till förnyelsebara energikällor? Experter från HRM:s Miljöinfo berättar om vad klimatarbete och energieffektivitet betyder för kommuninvånarna i praktiken. Vi går igenom vad som lönar sig att åtgärda och var du kan börja när du vill göra ditt hem mer energieffektivt. På finska.

Föreläsning: Hållbart mode

DATUM KOMMER SENARE 

Kom med på en kväll om hållbart mode och medveten klädkosumtion! Du lär dig om materialval, vad du ska tänka på Kirjasto Biblioteket vid nyanskaffningar och hur du på sikt kan skapa en hållbar garderob. Ekologirådgivare Anita Storm från Marthaförbundet ger tips och råd.

Föreläsningarna hålls i Grankulla bibliotek, Thuransplatsen 6

Källa och text: Grankulla stads broschyr ”Kultur & fritid”, som delats ut till alla hushåll i Grankulla.