Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Satakunnan piiri Jokilaakson yhdistys

Jokilaakso
Navigaatio päälle/pois

 

Tässä puheenjohtajamme hiukan lyhennetty info meille muille yhdistyksemme hallituksen jäsenille tilaisuuden jälkeen:  Heippa, lupsakka ja lämminhenkinen tilaisuus takana! Hallitukseen uusi ehdokas ja yhdistykseen uusi jäsen. Kaijan makeat ja suolaiset maistuivat (esiintyjille) pannukahvin ja teen kera. 

Tilaisuus todella oli kuvatun kaltainen. Jokainen salissa olija pääsi ääneen, kertomaan mieleenpainuvimmista luontohetkistään tai kysymään asiantuntijoiltamme mieltään askarruttaneista kysymyksistä. Niitä riittikin sitten: käsiteltiin punkit ja käärmeet ja rantaan pakkautuvat kalat ja kuningaskalastajat moni muu ihmejuttu! Eräs mieleenpainunut juttu oli Helsingistä tänne muuttaneen tytön innostunut kertomus ensimmäisenä aamuna hänen saamistaan pihan lintujen tervetulotoivotuksista, kaiken huippuna vielä tikan vierailu. Eräs hyvä puoli luonnonsuojelussa on se, että tapaa ja oppii tuntemaan samalla tavalla ajattelevia ja tuntevia ihmisiä.

Tilaisuudessa oli noin 25 osallistujaa järjestäjien ja vastaajien lisäksi. Isoon saliin olisi siis mahtunut paljon lisääkin väkeä. Tekniikka eli mikrofonit pelasivat kuitenkin kunnolla ja jokaisen ääni kyllä pääsi kuuluviin.

Tilaa oli, mutta kaikki saivat äänensä kuuluviin
Luontoillan mainos
Tässä vielä tilaisuuden esittelymateriaalia, vähän ajankohtaan sovitettuna. Alkuperäisen teki Karhuseutu Leaderin Mimmi Virtanen , joka on muutenkin tukenut toimintaamme kiitettävästi.
Järjestäjät
Takarivissä Jokilaakson ympäristöyhdistyksen aktiivijäseniä: Kaija, Juhani, Maija ja Marianne ja eturivissä esiintyjät Iiro, Sini, Karri ja Terhi. Keskellä juontajana toiminut Aila. Ilmeistäkin näkee että tilaisuus oli onnistunut.

Toiminta

Jäsenkirjeet

Jäsenkirjeisiimme voit tutustua tästä:

Lue lisää
artikkelikuva

Toimintakertomukset

Tältä sivulta löydät yhdistyksemme toimintakertomukset vuosittain. Niistä löytyvät edellisvuoden retket ja muu toiminta.

Lue lisää
Yhdistyksen logo

Kurki-ilta Puurijärvellä

Syyskuun hiljalleen pimenevässä illassa järjestimme yhteistyökumppaneidemme Porin Lintutieteellinen Yhdistys ja Leader Karhuseutu kanssa retken Puurijärvelle. Osallistujia oli melko paljon, ehkä siksi että halukkaille oli järjestetty ilmainen kuljetus Porista. Sen lisäksi tuli paikallisia niin että osallistujia oli ehkä satakunta. Kokoonnuimme Kärjenkallion lintutornin parkkipaikalla illan saapuessa, ja lähdimme siitä kohti näköalalavaa, mistä matka jatkui lintutornille. Polku oli kuiva ja sammaleinen metsä ilo silmälle. Näköalatasenteella oli myös infopiste, jota saattoi sateella käyttää suojana. Onneksi nyt ei tarvinnut, vaan sää suosi meitä: oli osin laskevaa syyskuun aurinkoa eikä tuullut.

Lue lisää