Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Satakunnan piiri Jokilaakson yhdistys

Jokilaakso
Navigaatio päälle/pois

Tuleva ajankohtainen toiminta

Jokilaakson omasta toiminnasta saat tietoa etusivulla olevien Tapahtumien tai Ajankohtaista-palstan kautta joista pääset lukemaan tarkemmin haluamaasi tiedotetta.

Retki- ja talkootoiminta:

Retkille ja talkoisiin kutsutaan kerhon sähköpostilistan välityksellä. Jos haluat liittyä mukaan kerhon listalle, niin lähetä meille siitä sähköposti osoitteeseen marianneh21@gmail.com . Sinun ei tarvitse olla jäsen.

Viimeiset tapahtumat

Tästä pääset katsomaan mitä olemme puuhanneet.

Katso tapahtumia: 

Kurki-ilta Puurijärvellä 9.9 2022

Luontoilta Harjavallassa 13.10.2022

 

Jäsenkirjeet

Jäsenkirjeisiimme voit tutustua tästä:

Lue lisää

Luontoilta Harjavallassa

artikkelikuva

Toimintakertomukset

Tältä sivulta löydät yhdistyksemme toimintakertomukset vuosittain. Niistä löytyvät edellisvuoden retket ja muu toiminta.

Lue lisää
Yhdistyksen logo

Kurki-ilta Puurijärvellä

Syyskuun hiljalleen pimenevässä illassa järjestimme yhteistyökumppaneidemme Porin Lintutieteellinen Yhdistys ja Leader Karhuseutu kanssa retken Puurijärvelle. Osallistujia oli melko paljon, ehkä siksi että halukkaille oli järjestetty ilmainen kuljetus Porista. Sen lisäksi tuli paikallisia niin että osallistujia oli ehkä satakunta. Kokoonnuimme Kärjenkallion lintutornin parkkipaikalla illan saapuessa, ja lähdimme siitä kohti näköalalavaa, mistä matka jatkui lintutornille. Polku oli kuiva ja sammaleinen metsä ilo silmälle. Näköalatasenteella oli myös infopiste, jota saattoi sateella käyttää suojana. Onneksi nyt ei tarvinnut, vaan sää suosi meitä: oli osin laskevaa syyskuun aurinkoa eikä tuullut.

Lue lisää