Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Salpausselän yhdistys

Lahti
Navigaatio päälle/pois

Luonnonystävät on mukana erilaisissa tapahtumissa ja järjestää monenlaisia tilaisuuksia.

La 18.5.Retki Haikkarin suojelualueelle

Salpausselän luonnonystävät ry järjestää retken la 18.5.2024 Villähteelle Haikkarin niemen luonnonsuojelualueelle. Lähtö maastoon Haikkarin pysäköintipaikalta klo 9.30. Retken kesto 2-3 tuntia. Alue sijaitsee Kymijärven kaakkoisrannalla.

Ajo-ohje: Vanhalta Villähteentieltä Lahdesta päin tultaessa käänny Lähde-Kioskin jälkeen noin 70 metrin päästä vasemmalle Vanhankartanontielle. Noin 60 metrin päästä käänny oikealle. Noin 300 metrin päästä tie tekee 90 asteen mutkan vasemmalle, aja tietä kunnes päädyt Haikkarin luonnonsuojelualueen pysäköintipaikalle. Matkaa Villähteentieltä on noin 900 m.

Tutustumme Haikkarin luonnonsuojelualueeseen ja käymme myös Vanhankartanonmäellä.

Haikkarin luonnonsuojelualue on houkutteleva paikka myös lintujen tarkkailuun. Jos siis olet kiinnostunut linnuista, niin ota mukaasi kiikarit, jos mahdollista.

 

Toiminta

Salpausselän luonnonystävät tekee monipuolisesti paikallista luonnonsuojelutyötä.

Lue lisää

Luontoretket

Opastettuja luontoretkiä järjestetään ympäri vuoden. Tulevat retket löytyvät kalenterista ja osin myös Facebookin tapahtumista. 

Lue lisää

Luontoleirit

Lasten päiväluontoleirejä on järjestetty useana kesänä. Vuonna 2024 on myös tulossa luontoleiri. Tarkemmat tiedot leiristä tulevat k…

Lue lisää