Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Salpausselän yhdistys

Lahti
Navigaatio päälle/pois

Kiinnostaako paikallinen luonnonsuojelutyö? Luonnonystävien toiminta perustuu vapaaehtoisuudelle ja toivotamme uudet vapaaehtoiset lämpimäksi tervetulleiksi mukaan toimintaan. Yhdistyksen aktiivit muun muassa järjestävät luontoretkiä, seminaareja, leirejä, jäseniltoja, kirjoittavat lausuntoja ja mielipiteitä, kokoustavat, kartoittavat luonnon monimuotoisuuskohteita ja paljon muuta.

Tervetuloa mukaan esimerkiksi auttamaan retkijärjestelyissä, pitämään pöytää tapahtumiin, kirjoittamaan kokousmuistioita, valokuvaamaan, suunnittelemaan tapahtumanäkyvyyttä, järjestämään seminaareja ja muita tapahtumia tai ideoimaan ja toteuttamaan ihan uutta toimintaa!

Hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille. Kokousten ajankohdista tiedotetaan pääasiassa yhdistyksen Facebook-sivulla.

Teemme mielellämme yhteistyötä muiden yhdistysten ja tahojen kanssa. Uudet vapaaehtoiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan sekä ideoimaan ja toteuttamaan uusia tapahtumia, retkiä ja muuta mielenkiintoista!

Liity jäseneksi: https://www.sll.fi/tule-mukaan/liity/