Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri

Pohjois-Savo
Navigaatio päälle/pois

Vaikuta omalta osaltasi: Vanhojen metsien kriteerit lausun­to­kier­rok­sel­la

VANHOJEN METSIEN KRITEERIT ovat parhaillaan lausuntokierroksella hallituksessa ja meillä kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen lausumalla mielipiteemme asiasta. (Lue lisää alla olevista linkeistä)
__
EU:n biodiversiteettistrategian tavoite on pysäyttää luontokato 2030 mennessä. Kaikki luonnontilaiset ja vanhat metsät tulee suojella tiukasti. Jos ehdotetut vanhan metsän kriteerit otetaan käyttöön, nämä tavoitteet eivät toteudu ja metsien luontokato jatkuu. (Teksti ja kuva lainattu Greenpeace.org)

Lausunto annetaan 7.8. mennessä rekisteröitymällä ja kirjautumalla lausuntopalvelu.fi:hin. Jos et voi antaa lausuntoa lausuntopalvelu.fi:ssä, voit myös toimittaa sen sähköpostitse kirjaamoon osoitteeseen kirjaamo.ym@gov.fi. Muista laittaa sähköpostiin lausuntopyynnön diaarinumero: VN/7491/2024. Kaikki lausunnot ovat julkisia. Lisäohjeita löytyy lausuntopalvelusta.

Tehtyäsi lausunnon, ota siitä kuva ja jaa se sosiaalisessa mediassa ja pyydä muutkin lausumaan. Merkitse julkaisu #luonnonmetsähälytys ja tägää järjestöt ja liikkeet @metsaliikevirallinen @greenpeacesuomi @metsaryhma.

Näin voit vaikuttaa hallituksen metsäpäätökseen

”Historiallista vain vastuun pakoilu” – ympäristöjärjestöt tyrmistyivät hallituksen metsälinjauksista

Tule metsävahdiksi: estetään yhdessä luonnonmetsien hakkuut