Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri

Pohjois-Savo
Navigaatio päälle/pois

Tee tuplasti hyvää soolotalkoillen!

Tee tuplasti hyvää soolotalkoillen!

Soolotalkoilu on tervetullut tapa toimia, mikäli yhteiset talkoopäivät eivät sovi aikatauluusi:

Kun poistat vieraslajeja (jättipalsami, lupiini tai jättiputki) Haminalahden tai Halmejoen alueilla, ilmoita tekstiviestillä tekemäsi työtuntimäärä, paikka, nimesi ja syntymäaikasi piirin numeroon 040- 1832303.

Jokainen tehty työtuntisi kartuttaa piirin luonnonhoitotyötä 15 eurolla! Talkoisiin ja soolotalkoisiin osallistujien kesken arvomme suosittuja norppatuotteita. (Soolotalkoo-arvonnassa 15.8. voittaneille ilmoitamme puhelinnumeroon, josta talkoilupanos on ilmoitettu. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen ja viestit poistetaan arvonnan päätyttyä.)
__
Vieraslajien poistoon Haminalahden perinnemaisemasta ja Halmejoen monimuotoisesta lehtoluonnosta saimme myös ELY-keskuksen rahoituksen. Piirin palkkaama metsuri ahkeroi alueilla talkoolaisten työpanoksen lisäksi. Rahoituksen kokonaissumma on sidoksissa tehtyihin talkootunteihin, joten tervetuloa piirin talkoisiin!

 

 

Haminalahden talkootiistait:

9.7. klo 17-19
23.7. klo 17-19
Talkoot järjestää yhteistyössä Haminalahden kyläyhdistys ja piiri

Halmejoen lehdon talkoot:

keskiviikko 3.7. klo 15-19
keskiviikko 10.7. klo 15-19
tiistai 16.7. klo 10-13
Halmejoen alueella vieraslajeja poistaa ja talkootoimintaa järjestää yhteistyössä Kuopion kaupungin ympäristöpalvelu ja piiri

Paikallisyhdistysten vieraslajitalkoita järjestetään myös; tietoa löytyy yhdistysten ja piirin kotisivuilta.