Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Kauniaisten yhdistys

Kauniaisten yhdistys
Navigaatio päälle/pois

Tule kevätretkelle Karkaliin ja Torholaan

Kevätkukkia Vaisakon luonnonsuojelualueella. Kuva Tage Lampén

Ympäristöyhdistys järjestää tämän vuoden kevätretken Karkalin luonnonpuistoon sekä Torholan luolaan launatiana 18.5.2024.

Karkali kuuluu Etelä-Suomen kauneimpiin lehtoalueisiin. Alue on rauhoitettu ensisijaisesti luonnon täydellistä suojelemista ja tieteellista tutkimusta varten. Alueella saa liikkua vain merkittyjä reittejä pitkin. Luontopolku on noin 6 km pitkä, mutta pysähdymme säännöllisesti ihailemaan luontoa ja kuuntelemaan infopätkiä alueen luonnosta ja historiasta. Keväinen kukkaloisto on oletettavasti tässä vaiheessa kevättä vertaansa vailla! Käymme myös tutustumassa Torholan luolaan. Se on Suomen suurin luola, joka on kovertunut kalkkiperäiseen kallioperään. Ota mukaan lamppu, jos haluat tutustua tarkemmin luolaan.

Pukeudu sään mukaan ja muista ottaa mukaan omat eväät. Retki maksaa aikuisilta 15 euroa ja 5 euroa alle 16 vuotiaille lapsille. Tarkemman aikataulun ja ilmoittautumisohjeet löydät Tapahtumakalenterista.

Tervetuloa mukaan!