Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Kauniaisten yhdistys

Kauniaisten yhdistys
Navigaatio päälle/pois

Tule mukaan syysretkelle Pääkslahteen!

Retket suunnitellaan hyvissä ajoin.Kuva: Tage Lampén

Ympäristöyhdistyksen syysretki 2022 järjestetään Pääkslahteen. Paikkoja on vielä jäljellä, joten tule mukaan päiväretkelle luontoon!

Lähdemme luontoretkelle lauantaina 27 elokuuta tilauslinja-autolla klo 9:00 Kauniaisista, Asematie 1 kirkon alapuolelta Vihdissä sijaitsevalle Pääkslahden luontopolulle. Takaisin Kauniaisiin tulemme noin 16:n paikkeilla. Mukaan mahtuu 30 henkilöä. Opastetulla luontopolulla on monta mielenkiintoista luonto- ja kulttuurikohdetta. Noin 7 km pitkä vaellus on korkeuserojen takia kohtalaisen vaativa mutta on siinä helppokulkuisiakin osia. Pidämme kaksi evästaukoa. Ensimmäisellä on tulentekopaikka ja mahdollisuus virkistäytyä Hiidenvedessä. Ota mukaan omat eväät. Pukeudu sään mukaisesti. Kuivalla säällä pärjää hyvin retkikengillä tai lenkkareilla.

Retki maksaa 10 euroa aikuisilta ja 5 euroa alle 16 vuotiailta. Kauniaisten ympäristöyhdistyksen jäsenet saavat osallistua ilmaiseksi. Maksu peritään linja-autossa. Ilmoittautumisaika alkaa 18.8 ja päättyy viimeistään 24.8. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä oletko Kauniaisten ympäristöyhdistyksen jäsen. Ilmoittaudu sähköpostilla pippi.collander(at)gmail.com. Ilmoita myös kännykkänumerosi. Mahdolliset tiedustelut Pippi Collander 0400260285

Tervetuloa luontoretkelle!

Ks. ilmoitus tapahtumakalenterista.

Lisätietoa Pääkslahdesta löydält täältä.