Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Kauniaisten yhdistys

Kauniaisten yhdistys
Navigaatio päälle/pois

Granipäivä 2022

Ympäristöyhdistyksen pöytä Granipäivillä 2022

Ympäristöyhdistys osallistui Granipäiviin parin vuoden pandemiatauon jälkeen.

Ympäristöyhdistys osallistui tuttuun tapaan tämän vuoden Granipäiville koronapandemiasta johtuvan kahden vuoden tauon jälkeen. Tänä vuonna yhdistys teki yhteistyötä keskusjärjestö Natur och Miljön kanssa.  Natur och Miljöllä on tällä hetkellä käynnissä kampanja “Bättre med bönör” (vapaasti käännettynä “Parempaa pavuilla”), jonka tavoite on kiinnittää huomiota ruoan ilmastovaikutukseen sekä kehoittaa lisäämään palkokasvien määrää ruokavaliossa. Voit tutustua kampanjaan tarkemmin Natur och Miljön verkkosivuilla (ruotsiksi).  

Lisäksi Ympäristöyhdistys järjesti tietovisan Kauniaisten puuveistoksista. 

Ympäristöyhdistys onnittelee 50-vuotista Kauniaisten kaupunkia!