Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Itä-Savon yhdistys

Itä-Savo
Navigaatio päälle/pois

Lähde kuvaamaan lähiluonnon muutoksia!

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys toteuttaa valokuvanäyttelyn Savonlinnan kaupunginkirjastossa joulukuussa 2024.

Näyttelyn teema on ”Muuttuva lähiluonto”.

Keräämme näyttelyyn kuvia, joista ilmenee jokin luonnossa tapahtunut tai tapahtumassa oleva muutos, kuten metsänhakkuut ja rakentamisen vaikutukset ympäristöön. Kuva voi olla myös positiivinen muutos ympäristössä kuten kedon tai perinneympäristön ennallistaminen. Varsinaisia kauniita maisemakuvia emme tähän etsi.

Kuvamäärä on rajattu neljään yksittäiskuvaan tai kolmeen kuvapariin per lähettäjä. Kuvapareista vanhempi kuva voi olla muun kuin lähettäjän ottama; se voi olla peräisin esim. julkisesta kuva-arkistosta. Kuvat voivat olla värillisiä tai mustavalkoisia. Kuvat tulisi olla muokkaamattomia (ei kuvankäsittelyohjelmilla käsiteltyjä).

Kuvat lähetetään 30.9. mennessä jpg-muodossa osoitteeseen islykuva(a)gmail.com.

Näyttelyyn valituista kuvista pyydämme tarvittaessa täysikokoiset versiot tulostusta varten. Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys kustantaa näyttelyyn valittujen kuvien vedokset. Kuvaaja luovuttaa esitysoikeuden ISLYlle, mutta kuvaoikeudet säilyvät lähettäjällä.

Tarvittaessa lisätietoa saa kuvanäyttelyn työryhmän jäseniltä; Paavo Putus puh. 040 828 0873 / paavo.putus(a)viestilinja.fi  ja Jouko Pirinen puh. 0400 992 328 / joukopiri(a)gmail.com.

Toivomme vilkasta yhteydenottoa! Voit vinkata tästä myös ystävällesi.