Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Iisalmen yhdistys

Iisalmi
Navigaatio päälle/pois

Iisalmen Luonnon Ystäväin yhdistys ry on Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenyhdistys.

Tule mukaan toimintaan, panostasi kaivataan! Toimintaan pääset ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin ja kyselemällä sen hetken toiminnasta tai tulemalla luontomuseoon. Iisalmen Sanomien muistio-palstalla, kotisivuilla ja facebookissa yhdistys tiedottaa mm. retkistä, kursseista, esitelmistä ym.

Kätevimmin voit liittyä yhdistykseemme Suomen luonnonsuojeluliiton sivujen kautta.

  • Jäsenmaksu on 38 € vuodessa
  • Opiskelijajäsenmaksu 28 € vuodessa
  • Perhejäsenmaksu on 15 € vuodessa

Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Luonnonsuojelija-lehden. Liityt samalla oman paikallisyhdistyksesi jäseneksi. Saat kerran kuussa ilmestyvällä uutiskirjeellä sähköpostiisi ajankohtaista asiaa luonnonsuojelusta ja kampanjoistamme. Voi tilata Suomen Luonto -lehden jäsenhintaan. Saat liittymislahjaksi seuraavan Suomen Luonto -lehden numeron.

Liittyä voit myös pelkästään paikallisjäseneksi Iisalmen Luonnon Ystäväin  yhdistykseen, jolloin jäsenmaksu on vain 10 euroa per henkilö ja yhteisöt 50 euroa.

Paikallisjäseneksi pääset lähettämällä viestin luontomuseon sähköpostiosoitteeseen, iisalmi.luontomuseo(miuku)gmail.com. Kirjoita liittymishalukkuutesi ja ehdottomasti viestiosaan OSOITTEESI. Lähetämme sinulle sitten postitse tilisiirron. Voit myös maksaa paikallisjäsenmaksun suoraan tilillemme, lisää myös tällöin OSOITTEESI viesti-osaan.

Tilinumeromme on: FI11 5068 0620 0405 82