Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Hirvijokilaakson yhdistys

Hirvijokilaakso
Navigaatio päälle/pois

Yhdistyksemme järjestää säännöllisen epäsäännöllisesti erilaisia retkiä.

Lähiluonnossa retkeilemme esimerkiksi Kurjenrahkan kanssallispuistossa. Tutuiksi ovat tulleet Savonjärven ja Pukkipalon reitit ja Maskun Rivieran maisemissa Karevansuo sekä Yläneellä Vaskijärvi. Välillä reitti on vähän vaativampi ja välillä taas se soveltuu paremmin myös lapsille ja huonosti liikkuville.

Silloin tällöin teemme retkiä vähän pidemmälle.  Vuoden 2019 retkikohde kesäkuussa oli Valamon luostari sekä perinnetila Pirteä pässi Heinävedellä. Vuonna 2018 matkailimme muun muassa Hämeessä käyden katsomassa 400 vuotta vanhaa Timin uhripuuta, Frantsilan Kehäkukassa lounastimme maittavaa kasvisruokaa ja lopuksi tutuistuimme Hörtsänän Arboretumiin Valkeakoskella. Olemme käyneet myös Mikolan luomutilalla Rymättylässä sekä silloin Livonsaaressa sijainneessa Livonsaaren luomuleipomossa.

Jäsenillämme on mahdollisuus osallistua myös yhdessä Mynämäki-Mietoisen luonnonsuojeluyhdistyksen kanssa järjestettäviin retkiin, joita on kerran kesässä. Välillä retket suuntautuvat ulkomaille asti.

 

Toiminta

Yhdistyksemme keskeisintä toimintaa on perinnemaisemien hoito, retkien järjestäminen sekä erilaisiin yleisötapahtumiin, kuten paimennusnäytöksiin,…

Lue lisää

Perinnemaisemien hoito

Työtä uhanalaisten perinnemaisemien hyväksi.

Lue lisää

Yleisötapahtumat ja hankkeet

Yhdistys järjestää monen näköistä toimintaa kaikenikäisille.

Lue lisää