Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Asikkalan yhdistys

Asikkala
Navigaatio päälle/pois

Keskusteluillat Asikkalan kirjastolla

Kevään aikana pidämme keskusteluiltoja Asikkalan kirjaston lukusalissa. Seuraa ilmoittelua!

Maanantaina 8.4. klo 17.30 rauhoitutaan yhdessä jutellen ja kirjoittaen ympäristöön ja luontoon liittyvien tunteiden äärelle Asikkalan kirjastossa (Asikkalantie 21). Illassa mukana psykologi Else-Mari Stenstrand ja terveydenhoitaja Mari Meriläinen

Torstaina 8.2.2024 klo 18.00 kirjastolla pidettiin Ympäristötunteet-ilta. Illan aikana keskustelimme ympäristöntilan herättämistä vaikeistakin tunteista. Mukana keskustelemassa ja kuuntelemassa oli luontoalan  lehtori Lauri Latva ja psykologi Else-Mari Stenstrand,sekä yli 10 aiheesta kiinnostunutta. KIITOS OSALLISTUJILLE!