Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Lounais-Hämeen yhdistys

Lounais-Häme
Navigaatio päälle/pois

Liittymällä LHLY:n jäseneksi tuet yhdistyksen toimintaa sekä paikallista luonnonsuojelutyötä. Yhdistys tarjoaa myös kanavan, jolla voit vaikuttaa juuri oman alueesi suojelutyöhön.

Jäseneksi liittyminen on helppoa ja vie vain hetken. Sen voi tehdä suoraan Suomen luonnonsuojeluliiton kotisivuilla täyttämällä liittymiskaavakkeen. Saman sivun kautta voit tutustua jäsenetuihin. Suomen luonnonsuojeluliitto lisää liittyvän jäsenen tämän asuinpaikan perusteella suoraan kyseisen alueen omaan paikallisyhdistykseen. Jos asut jossakin muualla, mutta tahdot silti liittyä juuri meidän yhdistyksemme jäseneksi, muistathan ilmoittaa ilmoittautumislomakkeessa toiveeksesi liittyä Lounais-Hämeen luonnonsuojeluyhdistys ry:n jäseneksi.

Voit myös liittyä suoraan jäseneksemme lähettämällä yhteystietosi järjestöpäällikkömme sähköpostiosoitteeseen utu.kehraaja[at]luontomuseo.fi. Tällöin lähetämme sinulle joko laskun tai tilisiirtotiedot toiveesi mukaan. Jäseneksemme voit liittyä myös paperisella lomakkeella Forssan luonnonhistoriallisella museolla tai tapahtumiemme yhteydessä. LHLY:n jäsenyys ilman SLL:n jäsenyyttä maksaa 20 euroa vuodelta.

LHLY:n jäsenetuina saat vuosittain ilmestyvän jäsenlehtemme, ilmaisen sisäänpääsyn Forssan luontomuseolle sekä vaihtuvia jäsenetuja Luontomuseokaupassa ja tapahtumissamme.