Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Inkoon-Siuntion yhdistys

Inkoo-Siuntio
Navigaatio päälle/pois

Toimintaryhmä kohtuusklubi kokoontuu maanantaina 20.5.

Suomen Luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin toimintaryhmä Kohtuusklubi kokoontuu maanantaina 20.5. klo 17.30 – 19.30 suunnittelemaan lisää tulevaa toimintaa sekä katsomaan dokumenttia Lightbulb conspiracy – Hehkulamppuhuijaus.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tila on esteetön.

Kokousosuus järjestetään hybridinä. Paikkana toimii Luonnonsuojeluliiton toimisto Lauttasaaressa osoitteessa Itälahdenkatu 22 b A, 00210 Helsinki. Lisätietoja saapumisesta sekä etäosallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä.

Muista ilmoittautua!

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: https://www.sll.fi/uusimaa/2024/05/03/toimintaryhma-kohtuusklubi-kokoontuu/