Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Varkauden yhdistys

Varkaus
Navigaatio päälle/pois

Kesäillan kahvit vieraiden kanssa

Pekka Nykänen Kirjosieppo Ruokojärvi 7.6.2023

Vietimme eilen 7.6 alkuillan Ruokojärven tornilla nauttien alkukesän vihreydestä ja hyvästä seurasta. Yhdistyksemme sai vieraaksi Pohjois-Savon piirin puheenjohtajan Katja Ronkaisen ja toiminnanjohtajan Pirjo Paldaniuksen.

Timo Immonen Ruokojärvellä kesäillan kahveilla 7.6.2023

Katja ja Pirjo kertoivat piirin kuulumisia ja kuuntelivat meidän ajatuksia yhdistyksen ja piirin toiminnasta ja niiden kehittämisestä. Kahveille osallistui kaikkiaan 12 henkilöä. Kiitos kaikille mukana olleille.

Ruokojärven rannan suot ovat parhaillaan aivan upeassa kukintavaiheessa. Suolla loistaa tupasvillojen hahtuvat, suopursut tuoksuvat huumaavasti ja lakat kukkivat rahkasammalen pinnalla.

Liisa Tolvanen Ruokojärvi 7.6.2023

Järven yllä evästä etsivät kalatiirat sekä nauru- ja pikkulokit. Käki kukkui vastarannalla ja kirjosieppo helskytteli lähipuussa. Ruokokerttusten taukoamaton siritys kuului taustalla koko ajan ja siihen bassokomppia antoi satunnaisesti kaulushaikara.

Pekka Nykänen Pikkulokit Ruokojärvi 7.6.2023

Kukkaloisto jatkuu suolta järven puolelle, missä raate kukkii suurina kasvustoina.

Pekka Nykänen Raate Ruokojärvi 7.6.2023

Seuraavaksi Luonnonsuojeliiton norppa-aiheisiin voi tutustua Vekara-Varkaudessa perjantaina 16.6. ja lauantaina 17.6 Joroisssa Vaihda verkot katiskaan tapahtumassa.

VVK Joroinen 17.6.2023