Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Muonion ja Kolarin yhdistys

Muonio-Kolari
Navigaatio päälle/pois

Lokakuun yleiskokous pidetään Karilan Na­vet­ta­gal­le­rias­sa 14.10.2023 klo 18.00-19.30 – myös etämahdollisuus

Muonion ja Kolarin luonto ry järjestää yhdistyksen yleiskokouksen lauantaina 14.10.2023 klo 18.00-19.30. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksemme jäsenet sekä jäsenyydestä kiinnostuneet tahot. Pyydä siis kaverisikin mukaan, jotta hän pääsisi sisään toimintaamme. 

Kokous järjestetään Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa sijaitsevassa Karilan Navettagalleriassa, joka tunnetaan sen tunnelmallisesta ja omintakeisesta ilmapiiristä. Kokoksessa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.  Toivomme, että jokainen paikalle tuleva ilmoittautuisi ennakkoon, jotta voimme arvioida  tarjoilutarpeet, mutta jos päätät tulemisestasi viime hetkellä, niin sekään ei haittaa.

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. Mikäli osallistut yleiskokoukseen etäyhteyden kautta, niin ilmoitathan siitä etukäteen sähköpostitse osoitteeseen muonio-kolari@sll.fi, jotta voi toimittaa sinulle osallistumiseen tarvittavan linkin. 

Kokouksessa yhteydessä tullaan käsittelemään yhdistyksen kuluneen vuoden asioita. Samalla yhdistykselle valitaan uusi puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja pitkäaikaisen puheenjohtajamme Keijo Taskisen siirtyessä syrjään ajanpuutteen vuoksi.

Taskinen tulee jatkamaan yhdistyksen hallituksen täysivaltaisena jäsenenä.  

Tällä hetkellä puheenjohtajana toimii yhdistyksen varapuheenjohtaja Lea Kaulanen ja varapuheenjohtajan toimea hoitaa hallituksen jäsen Martti Asikainen.

Jos haluat asettua ehdolle puheenjohtajavaaleissa, niin ilmoitathan myös siitä etukäteen. Karilan Navettagallerian osoite on Karilantie 31, Äkäslompolo, Kolari. Perille löytää helposti esimerkiksi navigaattorin avulla. 

Lisää tietoa

Martti Asikainen
Muonion ja Kolarin luonto ry
hallituksen jäsen
muonio-kolari(at)sll.fi