Sijainti: Pääsivu

Suomen luonnonsuojeluliiton Lapin piiri ry

Etusivu_kuva

Lapin luonnonsuojelupiiri on Suomen luonnonsuojeluliiton alueellinen piiriorganisaatio, jonka pääasiallinen tehtävä on lappilaisen luonnon ja kulttuuriperinnön puolustaminen. Lapin luonnonsuojelualueen paikallisjärjestöt järjestävät aktiivisesti retki- ja muuta toimintaa luonnon ja paikallisten ihmisten hyväksi.

Monimuotoisen lappilaisen luonnon ja puhtaan elinkelpoisen ympäristön puolesta!

 

Katso minidokumentti aiheesta Kaivoshankkeet varjostavat Lapin luontoa.

 

Rovaniemen ja Itä-Lapin maakuntakaavavalmistelu

Lapin liitto käynnisti syksyllä 2014 Rovaniemen ja Itä-Lapin maakuntakaavavalmistelun. Piiri antoi lausunnon kaavaluonnoksesta 9.2.2015. Piirin lausunto löytyy täältä.Nyt on menossa kaavaehdotus, joka on nähtävillä 1.2.2016 saakka, johon mennessä voi jättää mielipiteen kaavasta. Siinä esitettään mm. kolmen Natura-alueen vähintäänkin osittaista purkamista (Kemihaaran altaan, Sallatunturinmatkailupalvelujen alueen laajennuksen ja Rovajärven ampuma-alueen laajennuksen osalta).

Lisätietoa kaavoituksesta löytyy Lapin liiton sivulta http://www.lappi.fi/lapinliitto/maakuntakaavoitus

 

Pyrimme pitämään verkkosivut ajan tasalla toiminnastamme, mutta joskus viivettä voi olla jopa pari kuukauttakin. Jos sinulla on jotain huomautettavaa sivujen ulkonäöstä, sisällöstä yms. ota yhteyttä piirin toiminnanjohtajaan Tarja Pasmaan, 040 823 2443, lappi@sll.fi.

Piirin oma logo

 

 

 

Liity jäseneksi

Vaihda ekoenergiaan

Luontokauppa

Luonnonsuojelija -lehti

 

 

Tapahtumat
Keskiyön vaellus Sodankylän Viiankiaavalle 18.06.2016 20:30 - 00:30 — 21 km Sodankylän keskustasta pohjoiseen
Särestöniemi-museon perinnemaiseman niittotalkoot 05.08.2016 - 06.08.2016 — Rovaniemeltä 136 km pohjoiseen, ennen Kaukosen siltaa opaste oikealle
Tulevat...