Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Muonion ja Kolarin yhdistys

Muonio-Kolari
Navigaatio päälle/pois

Epäröitkö vielä? Tule mukaan kokoukseemme ja liity jäseneksi vasta sen jälkeen

Tunturi-Lapin maisemia Kolarista
Kuva: Martti Asikainen

Pohditko liittymistä yhdistykseemme, mutta et ole vielä aivan varma? Tule mukaan kokoukseemme ja päätä vasta sen jälkeen.

Tervetuloa Suomen luonnonsuojeluliiton Muonion ja Kolarin Luonto ry ylimääräiseen yleiskokoukseen tiistaina 25. lokakuuta klo 18.00–19.30.

Ehkä olet pohtinut jo pitkään yhdistykseemme liittymistä, mutta et ole vielä aivan varma päätöksestäsi? Tai kenties olet huolestunut mökkikuntasi tulevista hakkuista tai kaavoituksista?

Muonion ja Kolarin luonto ry on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa.

Tule mukaan kokoukseemme ja liity jäseneksi vasta sen jälkeen. Ylimääräiseen yleiskokoukseen ovat jäsenten lisäksi tervetulleita myös kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet tahot.

Toivomme kuitenkin, että jokainen paikalle saapuva tai etäyhteyden kautta osallistuva ilmoittautuisi ennakkoon joko sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme varautua kahvitarjoiluin tai toimittaa sinulle tarvittavan etäyhteyslinkin.

Ennakkoilmoittautuminen on auki ma 24.10.2022 saakka.

Kokous järjestetään tunnelmallisessa Karilan Navettagalleriassa, jota emännöi valovoimainen Lea Kaulanen. Pallas-Yllästunturin kupeessa sijaitsevan Karilan Navettagallerian osoite on:

Karilantie 31, 95970, Äkäslompolo.

Kokouksen aiheet

Muonion ja Kolarin luonto ry:n ylimääräisessä yleiskokouksessa valitaan neljä uutta jäsentä yhdistyksen hallitukseen. Jos uskot itsestäsi löytyvän potkua luonnon varjelemiseen ja haluat hakea hallitukseemme, niin ilmoitathan asiasta etukäteen sähköpostitse.

Muita kokouksen aiheita ovat muun muassa toimintasuunnitelman täydennys, tulevan vuoden talousarvio sekä piirin syyskokoukseen valittavat edustajat ja varaedustajat.

Voit jäädä kokouksen jälkeen myös kuuntelemaan riistabiologi Keijo Taskisen esitystä Lapin eläimistä, joka alkaa klo 19.30 ja kestää 20.30 asti. Esityksessään tietokirjailija ja valokuvaaja Taskinen kertoo hauskoista ja värikkäistä kohtaamisistaan Lapissa elävien eläinten kanssa.

Taskinen toimii myös SLL:n Muonion ja Kolarin luonto r:n puheenjohtajana.

Ennakkoilmoittautumiset kokoukseen tai esitykseen voi tehdä joko sähköpostitse tai puhelimitse:

muonio-kolari@sll.fi
+358 46 5552937