Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Lapuan yhdistys

Lapua
Navigaatio päälle/pois

Ma 10.7. jättipalsamin torjuntatalkoot

Tervetuloa jättipalsamin torjuntatalkoisiin Lapualle 10.7. klo 17! Tapahtuman järjestää ELY-keskus.
Tapahtuman tarkoitus on auttaa asukkaita tunnistamaan sekä torjumaan mailtaan jättipalsamia, joka on haitallinen vieraslaji. Näissä talkoissa torjumme siis yhdessä jättipalsamia Lassilanrannalla. Kokoontumispaikka on Poutuntie 4 parkkipaikoilla. Tarjoamme kaikille talkoisiin osallistuville pientä syötävää ja juotavaa. Muista ottaa mukaasi säänmukaiset ulkovaatteet sekä kumisaappaat. Jaamme talkooväelle puutarhahanskat sekä jätesäkit.

MITÄ? Jättipalsamin torjuntatalkoot
MISSÄ? Lapua, Poutuntie 4
MILLOIN? Maanantaina 10.7. klo 17 alkaen
MUUTA? Ota mukaasi säänmukaiset ulkovaatteet ja kumisaappaat!
Taustatietoa jättipalsamista:
Jättipalsami on haitallinen vieraslaji, joka kasvattaa maaperän eroosioriskiä sen kasvualueilla. Se on myös vaaraksi meidän luontomme monimuotoisuudelle. Vieraslajit ovat lajeja, jotka ovat levinneet uusiin elinympäristöihin ihmisten avustamana. Ne syrjäyttävät alkuperäisiä lajeja ja uhkaavat herkkiä luonnonalueita sekä uhanalaisia lajeja.