Suomen luonnonsuojeluliiton piirit ja paikallisyhdistykset saavat ilmoittaa Luonnonsuojelijan tapahtumakalenterissa ilmaiseksi. Myös juttuaiheita kannattaa vinkata lehden toimitukseen. Muut toimijat: tutustu mediatietoihin.

Ilmoita tapahtumia lehteen

  • Jos yhdistyksellänne on käytössä sll.fi-verkkotunnukset, tee tapahtumailmoitukset lehteen verkkosivujen tapahtumakalenterin kautta! Muista, että myös tapahtumailmoituksissa täytyy noudattaa tapahtumien deadline -päivää, jotta ne ennättävät lehteen mukaan.
  • Jos yhdistyksellänne ei ole käytössään sll.fi-verkkotunnuksia, lähetä ilmoitus osoitteeseen luonnonsuojelija@sll.fi. Merkitse otsikkokenttään sana ”TAPAHTUMA”. Muotoile ilmoitus mahdollisimman lyhyeksi: tapahtuman nimi, aika pp.kk. klo x–y, paikka ja lisätiedot. Esim. ”Sieniretki 15.8. klo 14–18 Sysimetsään. Lähtö Halpahallin parkkipaikalta. Ilmoittautumiset: etunimi.sukunimi@domain.fi.”

Tilaa Luonnonsuojelijoita

  • Tilaa Luonnnonsuojelija 1/2023 -lehteä ilmaiseksi yhdistysten ja piirien retkille ja tapahtumiin 12.2.2023 mennessä.
  • Jos et muista tilata lehtiä ennen Luonnonsuojelijan ilmestymistä, voit tilata lehtiä myös suoraan toimistosta osoitteesta tilaajapalvelu(a)sll.fi. Lehtiä postitetaan sen mukaan, miten paljon niitä on varastossa jäljellä.

Tuota paikallisliite lehden väliin

  • Luonnonsuojelijan välissä ilmestyvä paikallisliite liittää paikallistoiminnan osaksi valtakunnallista norppaliikettä. Työ on kustannustehokasta, koska piiri säästää postimaksuissa. Lisää ohjeita Yhdistysnetissä.

Ehdota juttuaiheita

  • Ehdota Luonnonsuojelijaan juttuaiheita. Erityisesti kaivataan aiheita paikallistoiminnasta ja vinkkejä kiinnostavista paikallisaktiiveista. Myös muita juttuideoita ja palautetta otetaan aina innolla vastaan. Ota yhteyttä: luonnonsuojelija@sll.fi

Ilmestymisaikataulu 2022

Printtaa Luonnonsuojelijan aikataulu 2022

Lehden numero
Juttujen deadline, paikallisliitteen varaus Tapahtumien deadline
Lehti ilmestyy
Aiheita
LS 1/2022 ke 26.1. ti 8.2. ma 28.2. Luontokato
LS 2/2022 ke 20.4. ti 26.4. ma 23.5. Luontoteot, Luonnonkukkien päivä
LS 3/2022 ke 27.7. ti 26.7. ma 22.8. Suomen luonnon päivä
LS 4/2022 ke 19.10. ti 25.10. ma 21.11.
Vuoden luontoteot, joulu

Tapahtumien ilmoittaminen ja lehtien tilaaminen on Luonnonsuojeluliiton piireille ja yhdistyksille maksutonta!