Suomen luonnonsuojeluliiton piirit ja paikallisyhdistykset saavat ilmoittaa Luonnonsuojelijan tapahtumakalenterissa ilmaiseksi. Myös juttuaiheita kannattaa vinkata lehden toimitukseen. Muut toimijat: tutustu mediatietoihin.

Ilmoita tapahtumia lehteen

  • Jos yhdistyksellänne on käytössä sll.fi-verkkotunnukset, tee tapahtumailmoitukset lehteen verkkosivujen tapahtumakalenterin kautta! Muista, että myös tapahtumailmoituksissa täytyy noudattaa tapahtumien deadline -päivää, jotta ne ennättävät lehteen mukaan.
  • Jos yhdistyksellänne ei ole käytössään sll.fi-verkkotunnuksia, lähetä ilmoitus osoitteeseen luonnonsuojelija@sll.fi. Merkitse otsikkokenttään sana ”TAPAHTUMA”. Muotoile ilmoitus mahdollisimman lyhyeksi: tapahtuman nimi, aika pp.kk. klo x–y, paikka ja lisätiedot. Esim. ”Sieniretki 15.8. klo 14–18 Sysimetsään. Lähtö Halpahallin parkkipaikalta. Ilmoittautumiset: etunimi.sukunimi@domain.fi.”

Tilaa Luonnonsuojelijoita

  • Tilaa Luonnonsuojelija 4/2019 -lehteä ilmaiseksi yhdistysten ja piirien retkille ja tapahtumiin ke 13.11.2019 mennessä.
  • Jos et muista tilata lehtiä ennen Luonnonsuojelijan ilmestymistä, voit tilata lehtiä myös suoraan toimistosta osoitteesta tilaajapalvelu(a)sll.fi. Lehtiä postitetaan sen mukaan, miten paljon niitä on varastossa jäljellä.

Tuota paikallisliite lehden väliin

  • Luonnonsuojelijan välissä ilmestyvä paikallisliite liittää paikallistoiminnan osaksi valtakunnallista norppaliikettä. Työ on kustannustehokasta, koska piiri säästää postimaksuissa. Lisää ohjeita Yhdistysnetissä.

Ehdota juttuaiheita

  • Ehdota Luonnonsuojelijaan juttuaiheita. Erityisesti kaivataan aiheita paikallistoiminnasta ja vinkkejä kiinnostavista paikallisaktiiveista. Myös muita juttuideoita ja palautetta otetaan aina innolla vastaan. Ota yhteyttä: luonnonsuojelija@sll.fi

Ilmestymisaikataulu 2019

Lataa printattava versio.

Lehden numero
Juttujen deadline, Piiriliitteen varaus Tapahtumien deadline
Lehti ilmestyy
Aiheita (tarkentuvat)
LS 1/2019 ke 30.1. ti 5.2. ma 25.2. Vaalinumero, kevään tapahtumat
LS 2/2019 ke 24.4. ti 30.4. ma 20.5. Kesänumero, Luonnonkukkien päivä, vieraslajit
LS 3/2019 ke 24.7. ti 30.7. ma 19.8. Luonnon päivä, paikallistoiminta
LS 4/2019 ke 30.10. ti 5.11. ma 25.11.
Vuoden luontoteot, joulu

Tapahtumien ilmoittaminen ja lehtien tilaaminen on Luonnonsuojeluliiton piireille ja yhdistyksille maksutonta!