Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Ylä-Karjalan yhdistys

Ylä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Pohjois-Karjalan tikkaverkkolaiset ovat lähettäneet Ylä-Karjalan luonnonystäville kutsun tammitikkapikkujouluihinsa. Siellä on mm. tilaisuus tutustua maakunnan tikkaharrastajiin ja saada vinkkejä valkoselkätikan ruokintapaikan perustamiseen. Jos voit tarjota kyytiä tai tarvitset kyytiä Nurmeksesta tai Valtimolta, käy Ylä-Karjalan luonnonystävien fb-sivulla katsomassa tämän saman ilmoituksen kommentit ja kommentoimassa.

 

Terve tikkaverkkolaiset!

Tikkapikkujoulut palaavat jälleen tammitikkapikkujouluksi.
Järjestyksessään kolmastoista tapahtuma on lauantaina 12.1.2019 ja tapahtumaa isännöi Pohjois-Karjalan lintutieteellinen yhdistys ry.

Rengastajille valmistellaan mahdollisimman monta tikkaruokintaa Joensuun seudulla ja myös muualla maakunnassa.
Paikoille voi tulla seuraamaan tikkojen rengastusta ja talvisen tikkametsän elämää. Useimmilla paikoilla on rengastaja paikalla auringon noususta alkaen.

Maastopäivän päätteeksi kokoonnumme Joensuussa Metsäkeskuksen kokoustiloissa. Osoite Siltakatu 20B 4.kerros.
Tarjolla on päivällistä klo 16 alkaen. Sen jälkeen käydään läpi päivällä maastossa tehdyt havainnot. Luvassa on muutama valmisteltu puheenvuoro. mm. valkoselkätikan pesinnöistä maakunnassa kesällä 2018. Hannu Lehtoranta kertoo Metsäkeskuksen roolista valkoselkätikan suojelussa. Myös osallistujat voivat tarjota ohjelmaa, esim. kuvia tms. keskustelun pohjaksi.

Tapahtumaa sponsoroi Keski-Karjalan Luonto ja PKLTY (muutkin tukijat ovat tervetulleita). Tilavuokran ja ruokailukustannusten kattamiseksi saatetaan tarvita max. 5 euron omavastuuosuus. Mahdollinen ylijäämä käytetään tikkaläskin hankintaan.

Illan päätteeksi on mahdollisuus saunomiseen (oma pyyhe). Kokouspaikalla ei ole mahdollisuutta yöpymiseen.

Järjestelyjä ja ruokailua varten haluaisimme ilmoittautumiset mahdollisimman pian, viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.
Kerro myös mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Koordinaatit rengastuspaikoille ja muuta ohjeistusta lähetetään ilmoittautuneille osallistujille myöhemmin.

T: Kimmo (040 832 1951,  kimmartis@gmail.com ) ja Janne (045 227 9080  janneleppanen@hotmail.com)