Tapahtumia ja ajankohtaista Kurkisuo Lausuntoja Luontopolut
Hallitus ja yhteystiedot Jäseneksi Linkkejä Postituslista


Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1975. Se kuuluu Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on n. 260.

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Hyvinkään kaupungin alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Pääperiaatteena on kestävä kehitys, eli nyky-yhteiskunta ei saa kuluttaa tulevien polvien tarvitsemia luonnonvaroja. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö; Hyvinkäällä on erityisesti vaalittava vihreää kaupunkikuvaa sekä laajoja ja puhtaita pohjavesiä.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Hyvinkään ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen tero.luontoluotsi(ät)gmail.com.


AJANKOHTAISTA JUURI NYT: (lisätietoja Tapahtumia-sivulla)

* SYYSKOKOUS HYVINKÄÄN YHTEISKOULULLA TO 23.11.

Haluatko osallistua toimintaamme? Seuraa meitä Facebookissa: Hyysyn Facebook-sivulle

Liity Hyysyn sähköpostilistalle!
Ohjeet listalle liittymisestä "Postituslista" -sivulla.


Sivuja päivitetty:
23.10.2017 (Tapahtumia)
28.09.2017 (Tapahtumia)
18.09.2017 (Tapahtumia)
10.09.2017 (Tapahtumia)
26.08.2017 (Tapahtumia & Lausuntoja)
09.07.2017 (Tapahtumia)