Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri

Varsinais-Suomi
Navigaatio päälle/pois

LUONNONSUOJELUPIIRIN KEVÄTKOKOUS 18.3.2023 Nousiaisten Pappila

Suomen luonnonsuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 18.3.2023 klo 11.00-13.30. Nousiaisten Pappilassa (Pappilantie 22).

Ilmoittautuminen 13.3. klo 12 mennessä varsinais-suomi@sll.fi tai puhelimitse 040 372 5301.

Mikäli toivot osallistumista etäyhteydellä, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Kerro samalla sähköpostiosoite, jonne osallistumislinkki lähetetään. Linkki toimitetaan kokousta edeltävänä päivänä etäyhteydellä osallistuviksi ilmoittautuneille.

Äänestystilanteessa jokaisella paikalla olevalla kokousedustajalla on yksi ääni ja hänellä tulee olla yhdistyksensä antama valtakirja tai valtuutusta koskeva pöytäkirjanote. Valtakirjat voi myös toimittaa sähköpostilla varsinais-suomi@sll.fi  tai lähettää etukäteen postissa (osoite yllä).

Sääntömääräisten kokousasioiden jälkeen noin klo 12.30 siirrymme ruokailuun. Nautimme kevyen kasvislounaan – myskikurpitsakeittoa siemenien, smetanan ja focaccian kera, juomana maito tai vesi. Lisäksi on tarjolla tulokahvia ja makeaa piirakkaa. Ruokailun jälkeen reippailemme keväisessä luonnossa Pappilan viereisen  maakunnallisesti arvokkaan perinnemaisemakohteen maisemissa SLL Hirvijokilaakso ry:n esittelemänä.