Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri

Varsinais-Suomi
Navigaatio päälle/pois

Tule mukaan puolustamaan arvokasta suoluontoa! Suomen luonnonsuojeluliitto järjestää kampanjakoulutuksen vapaaehtoisille lauantaina 15.8. kello 10-14. Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena, joten voit osallistua mistä päin Suomea tahansa.

Suomen luonnonsuojeluliitto valmistelee uutta kampanjaa suoluonnon puolustamiseksi yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa ja kutsuu kaikki kiinnostuneet mukaan kampanjan ydinporukkaan! Järjestämme yhteisen verkkokoulutuksen kaikille suoluonnosta ja energiakysymyksistä kiinnostuneille vapaaehtoisille. Tapaat koulutuksessa asiantuntijoita ja uusia ja vanhoja tuttavuuksia ympäri Suomen. Päivän aikan opit suoluonnon merkityksestä ja turpeen kaivuun ympäristövaikutuksista, ja pääset hiomaan taitojasi erityisesti sähköisissä vaikuttamiskanavissa. Koulutuksen päätteeksi tiedät myös miten ja milloin pääset kampanjoimaan kotipaikkakunnallasi, sillä käymme koulutuksen aikana läpi lähikuukausien konkreettisia kampanjasuunnitelmia.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutukseen ovat tervetulleita kampanjasta kiinnostuneet luonnonsuojelijat ja ympäristöaktiivit, jotka haluaisivat tulla mukaan ydinporukkaan puolustamaan suoluontoa! Ennakkotietoa luonnon monimuotoisuudesta tai energia-asioista ei vaadita. Koulutuksessa pääset kärryille ajankohtaisista kysymyksistä. Aktiivinen asenne ja kiinnostus tulla mukaan tekemään uutta kampanjaa riittävät!

Miten koulutus järjestetään?

Koulutus järjestetään online eli osallistuminen tapahtuu etänä verkossa. Koulutus on maksuton. Tarvitset vain toimivan tietokoneen ja verkkoyhteyden sekä kuulokkeet, joissa on mikrofoni. Koulutukseen on paikkoja noin viidellekymmenelle vapaaehtoiselle. Ilmoittaudu koulutukseen tämän linkin kautta sunnuntaihin 21.6. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja.

Tervetuloa mukaan!