Sijainti: Pääsivu / Yhdistys / Tue toimintaamme

Tue toimintaamme

Liity jäseneksi

Voit liittyä Turun luonnonsuojeluyhdistyksen jäseneksi Luonnonsuojeluliiton liittymiskaavakkeella. Jos asut Turun ulkopuolella, muista erikseen mainita yhdistyksemme nimi.

Lahjoita

Voit auttaa luonnonsuojelutyötä tekemällä lahjoituksen. Ohjeet Suomen luonnonsuojeluliiton sivuilla.

Tee testamenttilahjoitus Turun luonnolle

Luonnonsuojelutyö Turun kokoisessa kaupungissa ei lopu vuodessa tai parissa, vaan luonnonsuojelutyö on pitkäjänteisempää. Mikäli haluat, voit tehdä testamenttilahjoituksen Turun luonnonsuojeluyhdistys ry:lle. Testamenttilahjoitus edellyttää täysi-ikäisyyttä (18 v.) ja muita normaaleja testamentin tekotapoja, kuten todistajia. Testamenttilahjoitus voi olla muutakin kuin rahaa; testamentata voi esim. metsää, tontteja jne.

Tule harjoitteluun

TLSY tarjoaa palkattomia harjoittelu-, opinnäytetyö- ja työelämänvalmennusmahdollisuuksia rennossa ja mukavassa oppimisympäristössä.

Tule vapaaehtoiseksi

Haluatko vaikuttaa monimuotoisen luonnon säilymiseen ja ympäristön suojeluun? Täytä lomake ja tule vapaaehtoiseksi Luonnonsuojeluliittoon!

Vuokraa toimistoa

TLSY:n toimisto (Luonnonsuojelukeskus, Martinkatu 5, Turku) on vuokrattavissa iltaisin (25 euroa/ilta). Tiedustelut Hannu Klemola (varsinais-suomi@sll.fi).

« kesäkuu 2018 »
kesäkuu