Sijainti: Pääsivu / Yhdistys

Yhdistys

Turun luonnonsuojeluyhdistyksen historia ulottuu vuoteen 1969, jolloin se aloitti toimintansa nimellä 'Varsinais-Suomen Luonnonsuojeluyhdistys r.y. (VSLY)'. 1980-luvun alussa yhdistys toimi nimellä 'Turun seudun luonnonsuojeluyhdistys' kunnes nimi sai nykyisen asunsa vuonna 1982. Nykyisin yhdistykseen kuuluu noin 1400 jäsentä ja se on siten Varsinais-Suomen luonnonsuojelupiirin suurin paikallisyhdistys. Yhdistyksen toiminta on hyvin aktiivista ja erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia riittää jokaiselle kuukaudelle. Lisää yhdityksen historiasta.

Hallitus

Yhdistyksen hallitus valitaan syyskokouksessa vuodeksi kerrallaan ja sen jäsenet osallistuvat kuukausittaisiin hallituksen kokouksiin, joissa suunnitellaan yhdistyksen toimintaa. Hallitustyöskentely on antoisaa ja mahdollistaa monipuolisen toiminnan luonnonsuojelun puolesta Turussa. Hallituksen jäsenet.
Hallituksen kuukausittaiset kokoukset ovat koko jäsenistölle avoimia ja niistä tiedotetaan  tiedotetaan ajankohtaisten asioiden sivulla.

Toimisto

Yhdistys toimii Varsinais-Suomen Luonnonsuojelupiirin kanssa yhteisissä tiloissa Luonnonsuojelukeskuksessa osoitteessa Martinkatu 5, Turku. Toimistolle on mm. koottu monipuolinen luonto- ja luonnonsuojeluaiheinen kirjasto, jonka kirjat ovat myös jäsenistön käytettävissä. Tarkka listaus kirjaston sisältämistä niteistä.

Yhdistyksen säännöt

Yhdistyksen säännöt määrittävät yhdistyksen toimintaa ja noudattavat Luonnonsuojeluliiton ja yhdistyslain määräyksiä. Yhdistyksen säännöt.

Toimintasuunnitelma

Yhdistyksen toimintasuunnitelma vahvistetaan vuosittain yhdistyksen syyskokouksessa. Yhdistyksen toimintasuunnitelma.

Toimintakertomus

Yhdistyksen toimintakertomus on keväisin koottava raportti edellisen vuoden toiminnasta. Yhdistyksen toimintakertomus edelliseltä toimintavuodelta.

Yhdistyksen historia

Tutustu Turun luonnonsuojeluyhdistyksen historiaan. Tiivistelmä yhdistyksen 30-vuotishistoriikista.

Toimintamme tukeminen

Yhdistyksen toiminta on riippuvaista jäsenistön tuesta. Voit tukea toimintaamme monin eri tavoin. Lue lisää.

« heinäkuu 2018 »
heinäkuu