Sijainti: Pääsivu / Toiminta / Kaavaryhmä

Kaavaryhmä

Kaavaryhmä seuraa kaupungin kaavoitustilannetta ja valmistelee tarpeen mukaan kannanottoja, mielipiteitä, ja muistutuksia. Äärimmäisissä tapauksissa harkitaan myös valituksia.

 

Jos olet kiinnostunut ryhmän toiminnasta, lähetä pyyntö liittyä sähköpostilistalle osoitteeseen turkulsy (at) gmail.com.

Ryhmässä käsitellään ajankohtaisia paikallisia kaavoitukseen liittyviä asioita ja ryhmän jäseniltä toivotaan apua kaavoitussuunnitelmien seuraamisessa. Jos/kun havaitaan uhkia luonnolle, otetaan kaavoitukseen kantaa mielipiteiden ja valitusten kautta, jotka työstetään yhdessä sähköpostilistan avulla.

  •     Oletko kiinnostunut kaupunkisuunnittelusta?
  •     Tunnetko erilaisia kaupungeissa esiintyviä luontotyyppejä?
  •     Haluatko vaikuttaa siihen, miten kaupunkiamme kehitetään?
  •     Pidätkö karttojen ja ilmakuvien tutkimisesta? 

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen "kyllä", on kaavaryhmä juuri sinulle sopiva tapa osallistua luonnonsuojelutoimintaan. Ryhmään mukaan tuleminen ei edellytä osaamista kaavoituksesta, vaan ryhmä neuvoo ja opastaa sen minkä osaa ja seuraamalla ja osallistumalla oppii parhaiten! Kaavoitusasioihin voi alkaa perehtyä esimerkiksi Turun kaupungin sivuilla olevan materiaalin kautta. Kannattaa myös lukea lävitse alla olevia yhdistyksen laatima lausuntoja, mielipiteitä ja valituksia.

Alkuun kaavoitusasioissa pääset perehtymällä 2013 koostettuun Aloittelijan kaavoitusoppaaseen (pdf).

« heinäkuu 2018 »
heinäkuu
matiketopelasu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031