Sijainti: Pääsivu / Toiminta

Toiminta

Yhdistyksessä toimii erilaisia toimintaryhmiä, joiden toimintaan kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Voit liittyä toimintaryhmiin lähettämällä pyynnön osoitteeseen turkulsy (at) gmail.com. Toimintaryhmillä on omat tiedotuslistansa ja ne järjestävät omia suunnittelutapaamisia.


Toimintaryhmät

 

Yhdistyksellä on toimintaryhmiä, jotka keskittyvät luonto- ja luonnonsuojelutoiminnan eri osa-alueisiin. Ryhmät järjestävät erilaisia tapahtumia ja välittävät tietoa ajankohtaisista teemaan liittyvistä aiheista. Kullakin toimintaryhmällä on oma sähköpostilistansa, jolle voit liittyä lähettämällä pyynnön ryhmän vetäjälle. Tarvittaessa voidaan perustaa uusia toimintaryhmiä. Lisätietoa ryhmien toimintaperiaatteista.

Kaavaryhmä

Kaavaryhmä seuraa kaupungin kaavoitustilannetta ja valmistelee tarpeen mukaan kannanottoja, mielipiteitä tai valituksia.  Lue lisää ryhmän toiminnasta.

 

Roskaryhmä "Roskasakki"

Roskaryhmän tavoite on roskaton Turku. Ryhmä pyrkii vaikuttamaan turkulaisiin siten, että luonnon ja kaupungin roskaaminen vähenee. Ryhmä järjestää siivoustalkoita luonnonsuojelualueilla, muualla luonnossa ja kaupungissa. Ryhmä ottaa mielellään muita yhdistyksiä ja vastaavia yhteistyökumppaneiksi toteuttamaan yhteistä tavoitetta. LUE LISÄÄ Roskasakista 

Talkooryhmä

Yhdistys järjestää vuosittain vieraslaji- ja perinnemaisemanhoitotalkoita. Viime vuosina vieraslajien torjunta on keskittynyt jättiputkeen ja jättipalsamiin. Vuosittain elokuussa järjestetään talkoot Juhannuskukkulalla, TLSY:n kummikohteella ja Turun arvokkaimmalla kedolla. Lue lisää Juhannuskukkulan kalliokedosta

 

Retkiryhmä

Retkiryhmä suunnittelee ja järjestää erilaisia retkiä lähiluontoon ja kauemmaskin. Tule mukaan mikäli olet kiinnostunut retkeilystä mukavassa luontohenkisessä porukassa tai olet kiinnostunut vaikka järjestämään koko perheen retkiä.

« heinäkuu 2018 »
heinäkuu
matiketopelasu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031