Sijainti: Pääsivu / Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä hallitukseen

Jos sinulla on toimintaehdotuksia, etsit harjoittelupaikkaa tai haluat muuten ottaa yhteyttä yhdistykseen, ota yhteyttä puheenjohtaja Pertti Sundqvistiin (pertti.sundqvist (at) gmail.com) tai hallituksen yhteiseen osoitteeseen turkulsy (at) gmail.com. Kaikki hallituksen jäsenet.

Yhdistykselle voi myös lähettää postia toimiston osoitteeseen: Turun luonnonsuojeluyhdistys, Luonnonsuojelukeskus, Martinkatu 5, 20810 Turku.

 

Tiedotuslista ja sähköinen uutiskirje

Voi liittyä yhdistyksen tiedotuslistalle, jolle lähetetään tietoa ajankohtaisista tapahtumista mm. uutiskirjeen muodossa. Tilaa osoitteessa: http://sll.fi/mailman/listinfo/tlsy-lista tai lähetä mailitse pyyntö osoitteeseen turkulsy (at) gmail.com. 

 

Pidä yhteystietosi ajantasalla

Sähköpostiosoitteesi muuttuessa tai muuttaessasi muista ilmoittaa muutoksesta Luonnonsuojeluliittoon osoitemuutoslomakkeella.

Tiesithän, että muuttaessasi pois Turusta voit halutessasi edelleen pysyä Turun luonnonsuojeluyhdistyksen jäsenenä, mutta tämä on erikseen ilmoitettava muuttoilmoituksen yhteydessä.

 

Liity jäseneksi tai tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme monin eri tavoin. Lue lisää.

 

Kysy harjoittelupaikkaa

Yhdistys tarjoaa palkattomia harjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille.

 

TLSY somessa:

Facebook

http://www.facebook.com/turunluonnonsuojeluyhdistys.

Facebookissa toimii myös aktiivisesta toiminnasta kiinnostuneiden ryhmä 'TLSY-aktiivit', jonne voit jättää liittymispyynnön.

Twitter

http://twitter.com/turunlsy

Instagram

http://www.instagram.com/turkulsy

« lokakuu 2018 »
lokakuu
matiketopelasu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031