Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Varkauden yhdistys

Varkaus
Navigaatio päälle/pois

Syyskokouksen kuulumiset

Jaana Ylönen Viirupöllö 17.11.2021 Ruokojärvi Varkaus

Tiistaina 16.11.2021 kokoontui 13 aktiivisen luonnonystävän joukko Keskuskonttorille syyskokoukseen. Oli oikein mukavaa, että näinkin moni pääsi arki-iltana mukaan.

Kokouksessa käsittelimme sääntöjen määräämät asiat. Puheenjohtajana jatkaa Timo Immonen ja erovuoroiset hallituksen jäsenet tulivat uudelleen valituiksi. Hallitukseen kuuluvat Timon lisäksi Karita Krooks, Hannu Holopainen, Pekka Nykänen, Allan Nyyssönen, Marja-Leena Pöntinen ja Liisa Tolvanen.

Ensi vuoden toimintasuunnitelmassa ovat tutut lintujen tarkkailutapahtumat kevään korvalla, kesällä luonnonkukkapäivän retki ja syksyllä muutonseurannan lisäksi pyrimme järjestämään myös sieniretken. Luonnonsuojeluliiton ensi vuoden teemana on Kaivos – tätä teemaa tuemme meille soveltuvin osin.

Jäsenmaksu ensi vuodelle säilyi nykyisenä 38€.

Pekka Ruotsalainen Syyskokous 16.11.2021

Kaikkia jäseniä kehotetaan tarkastamaan Luonnonsuojeluliiton sivuilta jäsentietonsa ja lisäämään sinne sähköpostiosoitteen, jos sellainen löytyy https://rekisteri.sll.fi/jasentiedot/kirjaudu Tämä helpottaisi tiedottamista, koska jäsenreksiterin kautta voimme lähettää sähköpostia jäsenillemme.

Keskuskonttorin tarjoilut maistuivat kokouksen jälkeen ja juttu kulki kuin ennen koronakurimusta.

Tervetuloa mukaan toimintaamme kaikki nykyiset ja uudet luonnonystävät!