Sijainti: Pääsivu

Suomen luonnonsuojeluliiton Vantaan yhdistys ry toivottaa sinut tervetulleeksi!

Voit osallistua toimintaamme liittymällä Suomen luonnonsuojeluliitton (SLL) jäseneksi. Kun osoitteesi on Vantaalla ja olet ilmoittautunut Luonnonsuojelululiiton jäseneksi, olet automaattisesti Vantaan paikallisyhdistyksen jäsen.

Ajankohtaista:

City-Huuhkajan kuva-arvoitus on ratkennut! Oikeat vastaukset löydät tästä!

VAIKUTA! Vantaan yleiskaava 2020 on valmisteilla: mene kertomaan ajatuksesi yleis- ja asemakaavasuunnittelijoille yleisötilaisuuksiin. Yleisötilaisuuksien ajat ja paikat löydät tästä. Vastaa myös myös asukaskyselyyn!

Tutustu Vantaan puroluontoon! Puroleffa löytyy tästä!

Vuosikokous pidettiin torstaina 15.2. Vernissassa (Tikkurilantie 36). Vuosikokouksessa valitut uudet hallituksen jäsenet ja varajäsenet näet Toiminta-sivulta.

Joko olet katsonut tulevat tapahtumamme? Tapahtumat löytyvät aina tämän pääsivun vasemmasta reunasta. Etkö löydä mieleistäsi tapahtumaa? Kurkista Tapahtumat-sivulle ja kerro meille tapahtumatoiveesi! Tervetuloa mukaan toimintaan!

Liity SLL Vantaan sähköpostilistalle kirjoittamalla viesti: sllvantaa(at)gmail.com. Listalla tiedotetaan muutamaan kertaan vuodessa yhdistyksen ajankohtaisista asioista, jäsenilloista ja tapahtumista. Sähköpostiosoitteesi ei näy muille tiedotteiden saajille eikä sitä käytetä muuhun kuin yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen.

 

 

Suomen luonnonsuojeluliitto

Liity jäseneksi!

SLL Vantaan yhteystiedot

Tapahtumat
Koko perheen luontokoulusunnuntai! 23.09.2018 10:00 - 13:00 — Vantaan luontokoulu, Sotungintie 25 A
Koko perheen luontokoulusunnuntai! 28.10.2018 10:00 - 13:00 — Vantaan luontokoulu, Sotungintie 25 A
Koko perheen luontokoulusunnuntai! 18.11.2018 10:00 - 13:00 — Vantaan luontokoulu, Sotungintie 25 A
Tulevat...