Sijainti: Pääsivu

Suomen luonnonsuojeluliiton Vantaan yhdistys ry toivottaa sinut tervetulleeksi!

Voit osallistua toimintaamme liittymällä Suomen luonnonsuojeluliitton (SLL) jäseneksi. Kun osoitteesi on Vantaalla ja olet ilmoittautunut Luonnonsuojelululiiton jäseneksi, olet automaattisesti Vantaan paikallisyhdistyksen jäsen.

Ajankohtaista:

Lepakkoretki Sipoonkorpeen on peruttu! Lepakkoretkelle pääsee vielä tänä syksynä Helsingin puolella maanantaina 28.8., tarkemmat tiedot löydät tästä.Tuon retken järjestää Helsingin luonnonsuojeluyhdistys, mutta retki on avoin kaikille.

Joko olet katsonut tulevat tapahtumamme? Tapahtumat löytyvät aina tämän pääsivun vasemmasta reunasta. Etkö löydä mieleistäsi tapahtumaa? Kurkista Tapahtumat-sivulle ja kerro meille tapahtumatoiveesi! Tervetuloa mukaan toimintaan!

Liity SLL Vantaan sähköpostilistalle kirjoittamalla viesti: sllvantaa(at)gmail.com. Listalla tiedotetaan muutamaan kertaan vuodessa yhdistyksen ajankohtaisista asioista, jäsenilloista ja tapahtumista. Sähköpostiosoitteesi ei näy muille tiedotteiden saajille eikä sitä käytetä muuhun kuin yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen.

 

 

Suomen luonnonsuojeluliitto

Liity jäseneksi!

SLL Vantaan yhteystiedot

Tapahtumat
Koko perheen luontokoulusunnuntai! 03.09.2017 10:00 - 13:00 — Vantaan luontokoulu, Sotungintie 25 A
Koko perheen luontokoulusunnuntai! 08.10.2017 10:00 - 13:00 — Vantaan luontokoulu, Sotungintie 25 A
Koko perheen luontokoulusunnuntai! 05.11.2017 10:00 - 13:00
Tulevat...