Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

TERVETULOA KOHTUUSKLUBIN RENTOON PIKNIK-ILTAPÄIVÄÄN 10.8. HELSINGIN VARTIOSAAREN BJÖRKNÄSIN HUVILALLE

Kohtuusklubin seuraava tapaaminen on 10.8. Björknäsin huvilalla. Retki kestää noin klo 11.30 – 19 Laajasalon lauttarannasta ja takaisin.

Tarjolla kohtuullisen hyvää seuraa, kaunista luontoa, grillausta, syömistä sekä sauna halukkaille. Suunnitellaan myös Kohtuusklubin syksyn ja talven toimintaa. Huomaa lauttamaksu yht. 5 € (pankkikortilla) ja vapaaehtoinen saunamaksu (käteinen) sekä omat eväät mukaan. Klubi tarjoilee kahvit.

Tapaaminen on avoin kaikille Kohtuusklubin toiminnasta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan 7.8.2024 mennessä.

Lisätietoja

Tavataan lauantaina 10.8. klo 11.30 Laajasalon lauttarannassa (Reposalmentie 2), jonne pääsee mm. busseilla 84 ja 89 Herttoniemen metroasemalta. Lähimmät pysäkit Kiiltomadonpolku ja Yliskylän kesk., joilta rantaan on 500 m – 1 km kävelymatka.

Laajasalon rannalta hyppäämme aurinkosähköllä kulkevan lautan kyytiin klo 11.45. Liput lauttaan voi ostaa pankkikortilla etukäteen verkkokaupasta tai paikan päällä. Hinta per suunta 2,5€.

Kävellään yhdessä Björknäsin huvilalle n. 15-20 min, jonne saavuttuamme Kohtuusklubi tarjoaa kahvit, voileipiä sekä pullat (vegaanisia). Myöhemmin iltapäivällä voi grillailla omia eväitä kaasugrillissä! Huvilalla on varusteltu keittiö ruokailuvälineineen ja muun muassa jääkaappi eväiden säilytystä varten.

Saunamaksun voi kuitata vapaaehtoisella käteismaksulla tai puita pilkkomalla. Muista ottaa uikkarit sekä ruokaeväitä! Juomavettä saa paikan päältä.

Kohtuusklubissa on suunniteltu syksylle ja talvelle muun muassa kestävyysaiheista lukupiiriä, korjaustoimintaa, yhteisruokailua hävikkitarpeista, siivoustempauksia, kohtuullisen ja kestävän elämän nettisivua, kuluttajapalautekampanjan masinointia, yhteislaatikkoviljelyä ja niin edelleen. Jatketaan suunnittelua kokouksessa!

Ohjelma:

klo 11.30 tapaaminen Laajasalon rannassa (Reposalmentie 2)
klo 11.45 aurinkolautan lähtö Vartiosaareen + kävely huvilalle
klo 12.15 kahvittelua ja asettumista huvilalle
klo 13 – 15 Kohtuusklubin syksyn ja talven suunnittelua
saunan lämmitystä, puutarhan ihmettelyä, grillausten valmistelua
klo 16-18 sauna, naisten ja miesten vuorot á 60 min
klo 18.15 lähtö kohti lauttaa
klo 18.45-19 viimeinen lautta Vartiosaaresta takaisin Laajasalon puolelle

Voit tulla paikalle ja lähteä myös omatoimisesti, mutta silloin ei ehditä opastamaan reittiä. Lautta kulkee klo 10-18.45 välillä.

Ilmoittautuminen

Tapaaminen on avoin kaikille Kohtuusklubin toiminnasta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan 7.8.2024 mennessä.

Kohtuullisesti tervetuloa mukaan retkelle!

Lue lisää Kohtuusklubista

Lintu istuu rantakivellä merellä, taustalla sinistä taivasta ja valkoisia pilviä.
Kuva: Mia Holopainen