Sijainti: Pääsivu

Kirkkonummen ympäristöyhdistys

Kyrkslätts miljöförening

ympyhdistys003pieni.jpg Kirkkonummen ympäristöyhdistys ry, Kyrkslätts miljöförening rf, on Suomen luonnonsuojeluliiton ja Natur och Miljön paikallisyhdistys. Tavoitteenamme on vapaaehtoisvoimin edistää oman kuntamme luonnon ja ympäristön suojelua ja tuntemusta. Tervetuloa mukaan toimintaan! Jäseneksi liittyminen käy kätevästi internetin kautta. Om du som svenskspråkig vill ansluta dig till föreningen via den svenskspråkiga riksorganisationen Natur och Miljö, kan du anmäla dig via dessa hemsidor http://www.naturochmiljo.fi/

 Liity jäseneksi täällä!

 

Kunnan lähi- ja virkistysmetsiin hakkuita

Kunta aloittelee metsätöitä lähi- ja virkistysmetsissä etenkin Kantvikin ja Veikkolan Eerikinkartanon alueilla. Pieniä kohteita käsitellään myös Brossa, Jolkbyssä ja Ravalsissa. Ympäristöyhdistys on seurannut metsänhoitotöiden valmistelua, kiinnittäen huomiota etenkin tiedotukseen ja hoitotöiden vastuullisuuteen. 2015 järjestimme Kantvikissa lähimetsäkävelyn, jossa kävimme läpi työkohteita ja kokosimme asukkaiden palautteen kunnalle.
Toivomme, että asukkaat seuraavat töiden etenemistä ja otamme mielellään vastaan kuvia ja raportteja hakkuista. Palautetta kannattaa lähettää myös suoraan kunnalle. Ilmoitus töistä kunnan sivuilla.

Metsät painopisteenä 2017

Kirkkonummen ympäristöyhdistys päätti syyskokouksessaan nostaa metsät ja niiden käsittelyn vuoden 2017 toiminnan painopistealueeksi. Yhdistys haluaa jakaa metsänomistajille tietoa miten metsien käsittelyssä luonnonsuojelulliset näkökohdat voidaan huomioida. Järkevällä suunnitelulla metsätalous ja luonnon tarpeet on mahdollista sovittaa onnistuneesti yhteen. Lue lisää tiedotteesta!

DSC_1935 (1).jpg
Syyskokous 26.10.2016


 

Vuohimäen louhimohankkeet YLE:n Spotlight -ohjelmassa 6.9.

Päätös joka murtaa kallion katsottavissa YLE Areenalla http://areena.yle.fi/1-3083112?autoplay=true

Spotlight -ohjelmassa tuodaan esiin Vuohimäen louhimohankkeisiin liittyviä ongelmia ja päätöksenteon problematiikkaa. Haastateltavina on sekä asukkaita, päättäjiä että ympäristöluvan hakija. Kannattaa katsoa!

spotlight-kansi.jpg

Lisää tietoja louhimohankkeista ja niiden vaikutuksista löytyy Vuohimäen louhimohankkeista koostamaltamme sivulta.

ympyhdistys003pieni.jpg

 

Tapahtumat
Sieniretki 17.08.2017 00:00
Kirkkonummi-päivät 26.08.2017 10:00 - 15:00 — Kirkkonummen tori
Pähkinäpolun avajaiset 26.08.2017 12:00 - 16:00
Tulevat...
KYY:n sähköpostilista

Listalla tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja yhdistyksen toiminnasta. Liity listalle lähettämällä viesti osoitteeseen