Sijainti: Pääsivu / Tapahtumat / La 28.4. Historia- ja luontoretki Hankoon bussilla (Helsinki)

La 28.4. Historia- ja luontoretki Hankoon bussilla (Helsinki)

Milloin 28.04.2018
alkaa 09:00 loppuu 19:00
Missä Hanko
Yhteyshenkilön nimi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0501420
Järjestäjä Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Lähtö- ja paluupaikka: Kiasman matkailuliikenteen pysäkki, Mannerheiminaukio 2, Helsinki. Voit nousta bussiin myös matkan varrelta.

Arkeologi John Lagerstedtin johdolla tutustutaan lähinnä Hangon vuokra-alueen 1940–1941 aikaisiin suomalaisiin ja neuvostoliittolaisiin linnoitteisiin ja seudun sotahistoriaan. Retkellä vieraillaan mm. suomalaisten rakentamassa linnoitetussa Harparskog linjan järeissä betonikorsuissa, Koverharin seudun neuvostolinnoitteissa sekä Hangon kaupungin varustuksissa. Puolen päivän aikaan syödään lounas Raaseporin Skogbyssä. Retkellä liikutaan metsäisissä ja merellisissä maisemissa. Matkalle kannattaa ottaa säähän ja maastoon sopivat asusteet ja jalkineet, taskulamppu sekä pientä omaa syötävää ja juotavaa.

Hinnat: Suomen luonnonsuojeluliiton ja Natur och miljön jäsenet 35 €, ei-jäsenet 45 € ja alle 16-vuotiaat 15 €. Hintaan sisältyy bussimatka ja opastus; kahvin ja ruokailun jokainen maksaa itse. Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 12.4. Jälki-ilmoittautuminen mahdollista.

Villa Kosthållissa Skogbyssä retkeläisille on tarjolla maidoton lohikeitto tai hirviwallenberg-jauhelihapihvi 12 euron hintaan.

Ilmoittautumislomake.

kuuluu seuraaviin kategorioihin:

Helsingin
luonnonsuojeluyhdistys ry
      Itälahdenkatu 22 b
00210 Helsinki
050 3011 633

helsy@sll.fi

Muut yhteystiedot


Helsyviesti    

Lue ympäristöön ja kaupunkiin liittyvistä tapahtumista ja uutisista