Sijainti: Pääsivu / Helsy / Helsyn hallituspaikat vuodelle 2019 ovat nyt haettavissa

Helsyn hallituspaikat vuodelle 2019 ovat nyt haettavissa

Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen hallituspaikat vuodelle 2019

TERVETULOA HELSYN HALLITUKSEEN!

Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen hallituspaikat vuodelle 2019 ovat nyt haettavissa. Tule vaikuttamaan järjestömme toimintaan ja hae mukaan. Vuoden 2019 hallitus valitaan yhdistyksen sääntömääräisessä syyskokouksessa 21.11.2018 Helsingissä, Tieteiden talolla. Voit asettua ehdolle ottamalla yhteyttä hallituksen puheenjohtajaan sähköpostitse helsy@sll.fi 20.11.2018 mennessä tai syyskokouksessa.

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys on Suomen luonnonsuojeluliiton suurin paikallisyhdistys. Hallitustyöskentelyssä pääset vaikuttamaan ja tekemään päätöksiä luonnon puolesta. Hallitustyöskentely on mielenkiintoista ja antoisaa: pääset seuraamaan läheltä ajankohtaisia luonnonsuojelun kysymyksiä ja pureutumaan mm. kunnallispolitiikkaan, mutta ennen kaikkea vaikuttamaan. Toivomme hallituslaiselta kiinnostusta luonnonsuojeluun ja järjestötoiminnan kehittämiseen. Hallituslaisena sinun tulee olla yhdistyksemme jäsen.

Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen hallitus laatii vuosibudjetin, linjaa ja suunnittelee yhdistyksen toimintaa, hyväksyy projektihakemukset, kehittää jäsenhankintaa, päättää yhteistyöstä, tekee henkilöstövalinnat ja ottaa kantaa ympäristökysymyksiin.

Helsyn hallitustyöskentelyssä syvennät tietojasi ja taitojasi luonnon- ja ympäristönsuojelussa, vaikutat yhdistyksen toimintaan ja linjauksiin, tutustut uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin, pääset ideoimaan ja järjestämään toimintaa. Yhdistyksen hallitustyöskentelystä saat arvokasta kokemusta, jota arvostetaan myös työelämässä.

Helsyn hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa ja toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus osallistua kokouksiin tai ainakin suurimpaan osaan niistä. Kesällä hallituksen kokouksia järjestetään tarpeen mukaan mm. etäkokouksina.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!