Sijainti: Pääsivu / Tiedotus / Uutiset / Espoon ympäristöyhdistys käynnistää luontokuvakilpailun

Espoon ympäristöyhdistys käynnistää luontokuvakilpailun

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Espoon ympäristöyhdistys on päättänyt käynnistää luontokuvakilpailun.

Kilpailun tavoitteena on löytää espoolaisia luontohelmiä – Espoon Keskuspuistolle on omistettu oma sarjansa, sillä se on tunnustettu koko valtakunnan tasolla yhdeksi Suomen sadasta luontohelmestä. ”Keskuspuistossa on monia toinen toistaan upeampia luontopaikkoja, jotka haluamme ihmisten löytävän”, toteaa kilpailun koordinaattori Laura Ahopelto.

Keskuspuiston ohella luontohelmiä metsästetään ympäri Espoota ja perustimme myös nuorille oman sarjan. Kilpailu on avoin kaikille ja tavoitteena onkin saada mahdollisimman paljon erilaisia kuvia.

Kilpailun tuomaristo muodostuu puolueettomista jäsenistä ja tuomariston ohella myös yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan. Kilpailun parhaat palkitaan yhteistyökumppaneiden Rajala Pro Shopin ja Luonnonsuojeluliiton Uudenmaanpiirin tuotepalkinnoilla. Lisäksi osallistuneiden kesken arvotaan lisäpalkintoja.

Paitsi espoolaisen luonnon juhlistaminen, tavoitteenamme on saada ihmisiä luontoon ja jakamaan mielipaikkansa myös muille. Poikkea siis rohkeasti ulkoilureitiltä metsän puolelle ja tutustu lähiluontoosi uudesta näkövinkkelistä!

Kilpailu on käynnissä 1.6.-31.10.2017 ja voittajat julkaistaan joulukuussa.

Lue lisää kilpailun sivulta ja ota osaa kilpailuun!

Lisätietoja
Laura Ahopelto
Espoon ympäristöyhdistys

laura.ahopelto(a)sll.fi
050 3661197 

 

 

ESPYY logo.png

 

Ota yhteyttä

Espoon ympäristö-
yhdistys ry

Villa Apteekki
Pappilantie 5, 02770 Espoo
www.sll.fi/espoo

Muut yhteystiedot ks.
hallitus