Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Turun yhdistys

Turku
Navigaatio päälle/pois

Luonnonkukka- ja kimalaiskävely Mynämäellä 9.6.

Turun luonnonsuojeluyhdistys matkustaa Mynämäenseudun luonnonsuojeluyhdistyksen vieraaksi sunnuntaina 9.6., jolloin järjestämme yhdessä Luonnonkukka- ja kimalaiskävelyn Saaren kartanon kulttuuriympäristössä, Mietoisissa.

Retki pidetään poikkeuksellisesti jo ennen varsinaista Luonnonkukkien päivää. Oppaina toimivat Mynämäenseudun luonnonsuojeluyhdistyksen Pirjo Majuri (kasvit) ja Salla-Riikka Kuusalu (kimalaiset). Kävelyn aikana on mahdollista opetella tunnistamaan alueella esiintyviä luonnonkukkia ja niissä pörrääviä kimalaislajeja. Kimalaiset ovat pistiäisistämme niitä kaikkein leppoisimpia ja niitä onkin helppo tarkkailla pienen matkan päästä. Mukana meillä on erilaisia materiaaleja havainnointia ja tunnistusta helpottamaan, mutta omat kasviot ja muut apuvälineet on hyvä ottaa halutessaan mukaan! Eväät voivat myös olla tarpeen kävelyn päätteeksi.

Retki-aika Mietoisissa klo 13-15. Retkelle lähtee yhteiskuljetus klo 12 Turun linja-autoasemalta. Tarkemmat pysäkkitiedot kerrotaan ilmoittautuneille, tietojen tarkennettua.

Retkeltä palaamme samalla yhteiskuljetuksella Turkuun noin klo 16.00.

Yhteiskuljetuksen hinta on 5 e /hlö, varaa summa käteisenä ja tasarahana, kiitos.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 1.6. osoitteessa:

https://q.surveypal.com/Mynamaki_TLSY

Ilmoittaudu vaikka et osallistuisi yhteiskuljetukseen.

Tervetuloa!