Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Turun yhdistys

Turku
Navigaatio päälle/pois

Kuukausittaisissa jäsenilloissa keskustellaan kaikesta yhdistyksen toimintaan liittyvästä ja ne ovat avoimia kaikille yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneille. Jos sinulla on aihe, josta haluaisit keskusteltavan, laita viestiä osoitteesen turkulsy(at)gmail.com. Illoissa kuullaan myös alustuksia erilaisista ajankohtaisista aiheista. Tapaamiset aina klo. 17.30-19.30 Luonnonsuojelukeskuksella (Martinkatu 5).

8.10.: Hiljaisuusretki. Tehdään aluksi n. puolen tunnin kävelyretki Urheilupuistoon. Etsitään rauhallinen paikka, jossa kuunnella keskusta-alueen normaalia hiljaisempaa äänimaailmaa. Palataan Luonnonsuojelukeskukselle viimeistään klo 18.15. ja jatketaan keskustelua hiljaisuusteemalla sekä yhdistyksen toiminnan suunnittelulla. Voit osallistua myös joko vain retkeen tai vain jäseniltaan sisätiloissa. Rankkasateen sattuessa retki peruuntuu.

7.11.: Turun ja Kaarinan seurakuntien luottamustoimisten Ympäristökerho esittelee toimintaansa, jonka tavoitteena on kirkon vihertäminen/ekologisuus. Keskustellaan mahdollisuuksista yhteistyöhön esimerkiksi tapahtumien tai muun vaikuttamisen parissa.

3.12.: Zero-waste -elämäntapa, Maarit Suomi

Tilaisuuksissa on tarjolla teetä, kahvia ja pientä purtavaa.

Tervetuloa kaikki jäsenet ja muut toiminnasta tai esitelmistä kiinnostuneet!