Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Tampereen yhdistys

Tampere
Navigaatio päälle/pois

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen sekä yhdistyksen hallituksen puheenjohtajan, hallituksen jäsenten ja toiminnantarkastajien valitseminen vuodelle 2021. Tarvitaessa käsitellään muut jäsenten ehdottamat asiat. Syyskokous kestää tyypillisesti 30-40 minuuttia.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Haluamme luoda tilaisuudesta turvallisen. Metsossa meillä on käytössä kaksi seminaaritilaa, jotka ovat yhdistettynä, näin tilaa on enemmän ja voimme varmistaa turvavälit. Tulethan tilaisuuteen terveenä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä ja hyvää käsihygieniaa.

Tilaisuuteen voit osallistua myös etänä Microsoft Teams -sovellusta käyttäen. Jos haluat osallistua etänä lähetä meille sähköpostiviesti etäosallistumisestasi 22.11. mennessä osoitteeseen sll.tampere@gmail.com. Jaamme etäyhteyslinkin sähköpostitse hyvissä ajoin ennen kokousta.

HUOM! Yhdistyksemme syyskokouksiin voi tulla ilman pelkoa joutumisesta vastuutehtäviin. Jos vastuutehtävät kiinnostavat, niin ole mieluiten ennalta yhteydessä nykyiseen hallitukseen: sll.tampere@gmail.com

HUOM! Mikäli koronatilanne ei marraskuussa salli yleisötilaisuuden järjestämistä, joko siirrämme kokouksen ajankohtaa tai toteutamme sen kokonaan etäyhteydellä.