Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Tampereen yhdistys

Tampere
Navigaatio päälle/pois

Suomen luonnonsuojeluliiton Tampereen yhdistys järjestää Suomen luonnon päivän kunniaksi talkooleirin Kintulammin luonnonsuojelualueella 27.-29.8.2021. Talkooleirillä ennallistetaan Kintulammin alueen ojitettuja soita luonnontilaisiksi.

Varsinaiset talkoopäivät ovat lauantai ja sunnuntai, mutta osallistujien toivotaan saapuvan majapaikkaan jo perjantai-iltana, jotta voimme aloittaa talkoilun aikaisin lauantaina. Osallistujille järjestetään täysi ruokahuolto. Talkooleiri päättyy sunnuntaina lounaan jälkeiseen loppusiivoukseen.

Tukikohtana toimii Kintulammin maja, joka on entinen tukkikämppä. Pihipiiristä löytyy myös sauna järven rannalta. Tukikohdassa on sähköt.  Kämpästä löytyy osallistujille 20 yöpymispaikkaa, mutta myös ulkona voi majoittua omissa teltoissa, riippumatoissa tai muissa majoitteista. Koronatilanteen vuoksi voi yöpyä myös kotonaan ja olla paikalla vain varsinaisten talkoiden ajan.

Osallistujia otetaan mukaan noin parikymmentä.

Parkkitilaa on pihapiirissä rajoitetusti, joten suurin osa joutuu jättämään auton Kintulammin retkeilyalueen parkkipaikoille, jotka ovat retkeilijöiden ahkerassa käytössä. Joten kimppakyytijärjestelyjä suositaan tämänkin vuoksi.

Ilmoittaudu mukaan ilmoituksessa näkyvään sähköpostiin ja kerro kuinka saavut paikalle (tarvitsetko kyydin tai voitko tarjota sellaisen). Aterioilta löytyy täysin vegaaninen vaihtoehto. Kaikkiin erityisruokavalioihin emme valitettavasti pysty vastaamaan.

Huom! Osallistujilta edellytetään koronarokotusta, sillä viranomaisarvion mukaan kaikki täysi-ikäisillä on mahdollisuus ottaa rokotus ennen elokuun loppua.

(Osallistuminen, majoitus ja ruokailut ovat tietenkin ilmaisia.)

Tervetuloa talkooleirille!