Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Tampereen yhdistys

Tampere
Navigaatio päälle/pois

Luonnonsuojeluliitto Tampere ja Tampere Hacklab järjestävät pönttötalkoot Tampereen Hackalabissa Nekalassa. Nikkaroimme pönttöjä pikkulinnuille. Talkoilun ohella voit myös tutustua Hacklabin toimintaan.

Ohjeet Nekalaan Hacklabille saapumiseksi löydät tästä.

Luonnonsuojeluliitto Tampere ja Tampere Hacklab tarjoavat tilat ja tarvikeet.  Paikan päältä löytyy työkalut, mutta mikäli sinulla on akkuporakone, niin kannattaa ottaa mukaan.

Paikalta löytyy työpiste, jossa ohjattua talitiaisen ja kuusitiaisen pönttöjen rakentamista. Lsäksi tehdään sarjatyönä erikoisempia linnunpönttöjä SLL Tampereen käyttöön. Mikäli rakentamallesi linnunpöntölle ripustuspaikkaa, voit jättää sen
SLL Tampereelle, joka huolehtii pöntön viemisestä maastoon.

Saavutettavuus julkisilla: Linjalla 12 pääsee noin 150 metrin päähän talkoopaikasta, kun jää pois Nekalan koulun pysäkillä pois. Myös muilla linjoilla pääsee talkoopaikan tuntumaan mm. 10 ja 31. Nekalantieltäkään ei ole kuin reilut 600 metriä Hacklabille.

Tarvetta olisi muutamalle talkoiden järjestelyissä auttavalle, joten pääset tulemaan talkoopaikalle klo 11, niin ilmoittaudu sähköpostiosoitteeseen sll.tampere ät gmail_com. Eväät luvassa.

HUOM! Tilan ja työkalujen rajallisuuden vuoksi samanaikaisesti pönttöjä rakentamaan mahtuu vain äärellinen määrä ihmisiä, joten emme voi luvata, että kaikki pääsevät rakentamaan pönttöjä varsinkaan samanaikaisesti, jos sattuu ruuhkainen päivä.

HUOM! Tilaisuus ei ole kovin lapsiystävällinen, sillä talkoopaikalta löytyy vaarallisia työkaluja ja -koneita sekä esim. teräviä metallijätekasoja.

Pönttötalkoot päättyvät noin kello 16 hacklabin loppusiivoukseen yhteisvoimin.

Materiaalit pönttötalkoisiin tarjoaa Saneeraus Navari Oy