Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Suur-Savon yhdistys

Suur-Savo
Navigaatio päälle/pois

Luonnonkukkien päivän retkikohde on Mikkelin Annilansaari, jossa Tuomo ja Mimmi Koukosen luomumaitotilalla vaalitaan monipuolisia perinnebiotooppeja. Tilalla on niin rantaniittyjä kuin metsälaitumia karjan laidunnettavana. Retki toteutetaan ohjattuna pyöräretkenä. Retkikohteena ovat maatilan pellot ja laitumet, joissa jokamiehen oikeudella ei saa liikkua.

Lähtöpaikka: Lähdemme pyörillä Mikkelin satamasta klo 12 ja paluu tapahtuu samaan paikkaan n. klo 17. Matkan pituus Annilansaareen on n. 10 km suuntaansa.

Kasviretken kesto Annilansaaressa on n. 3 tuntia. Retken oppaina toimivat Saara Ryhänen ja Aune Niiranen.

Varusteet: Maastokävelyyn sopivat jalkineet ja säänmukainen auringolta/sateelta suojaava vaatetus.

Eväät: Varaa itsellesi riittävästi janojuomaa ja evästä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu retkelle joko puh. 0440 361306 tai suur-savo@sll.fi. Retkelle voi saapua tarvittaessa myös autolla, mutta kerro se ilmoittautuessasi, jotta saat ajo-ohjeet ja parkkipaikkojen riittävyys saaressa voidaan varmistaa mm. kimppakyytijärjestelyin.

Retken osallistujat ovat vakuutettuja tapaturman varalta Suomen luonnonsuojeluliiton toimesta, sisältäen myös retkeen välittömästi liittyvät meno- ja paluumatkat.

Retki järjestetään yhteistyössä ProAgria Etelä-Savon ja Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten Vespaikka-hankkeen kanssa.

Tervetuloa!

Kuvassa vuoden teemalaji mäkitervakko, kuvaaja Keijo Luoto.