Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Suur-Savon yhdistys

Suur-Savo
Navigaatio päälle/pois

Tervetuloa mukaan vaalimaan yhdessä Suomen luonnon monimuotoisuutta ja kitkemään haitallista vieraskasvilajia, jättipalsamia! Talkoissa tapaat luonnonsuojeluyhdistyksen väkeä ja työn lomassa voidaan jutella Hirvensalmen ajankohtaisista luonnonsuojeluasioista.

Talkoiden aloituspaikka on Möhkösentien ja pururadan risteys, josta siirrytään kitkemisalueelle.

Tarvitset mukaan sään mukaisen varustuksen, mieluusti pitkät hihat ja lahkeet. Hanke tarjoaa kitkijöille puutarhahanskat. Tarjolla on myös juotavaa ja pientä evästä. Voit tulla mukaan niin pitkäksi tai lyhyeksi aikaa, kuin haluat.

Tapahtumalla on varovainen säävaraus – jättipalsamia kitketään vähän reippaammassakin sateessa, mutta vaarallisen myrskyn sattuessa perumme talkoot ilmoittamalla siitä Facebookissa.

Talkoiden jälkeen halukkaat voivat siirtyä jatkamaan juttua ja huuhtomaan talkoohiet Urmaslahden uimarannalle (n. 700 metrin matka talkookohteesta).

Tervetuloa!

Talkoot ovat osa Suomen luonnonsuojeluliiton vieraslajityötä ja SLL:n koordinoiman VieKas LIFE -vieraslajihankkeen toimintaa. Lisätietoa VieKas LIFE -hankkeesta.Tulethan talkoisiin vain terveenä!