Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Salon yhdistys

Salo
Navigaatio päälle/pois

Kevätseuranta on täällä taas!

Ihana keväinen aurinko on alkanut lämmittää ja kevään etenemistä kannattaa jo tarkkaavaisena seurata. Ohessa on siihen yksi tapa eli tulostettava/ladattava kevätseurantalomake, johon voit merkata ensihavaintosi kevääntuojista. Siitä näet myös viimeisten viiden vuoden ajalta, milloin mikäkin listan laji on havaittu ensimmäisen kerran. Lomaketta on saatavana myös valmiiksi tulostettuna Halikon Prisman pihalta huhtikuisten pönttömyyntipäivien yhteydessä sekä pääkirjastolta. Toivomme, että jaat havaintosi kanssamme lähettämällä lomakkeen meille postitse tai s-postitse juhannukseen mennessä. Kaikkien seurantalomakkeen toimittaneiden kesken arvomme taas luontoaiheisia palkintoja.

Tulosta/lataa kevätseurantalomake tästä!