Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Rovaniemen yhdistys

Rovaniemi
Navigaatio päälle/pois

SLL Rovaniemi tarjoaa vanhoille ja uusille jäsenille suositun villiyrttiretken sunnuntaina 16.6.

Villiyrteistä ja -vihanneksista voi valmistaa monenlaisia ruokia, juomia, kylpyjä, voiteita tai uutteita. Villiyrtit ovat ilmaista, puhdasta, monikäyttöistä ja kaunista ruokaa!

Retkellä pääsemme tutustumaan erilaisiin villiyrtteihin niiden luontaisilla kasvupaikoilla. Opiskelemme kasvien käyttöä ja säilöntää, keräämme korit täyteen villivihanneksia ja valmistamme yhdessä maistiaisia kerätyistä kasveista Lapin luonnontuotteen tiloissa!

Kouluttajana toimii kauppayrttineuvoja Tiia Kiiski

Hinta jäsenille 5 euroa ja ei-jäsenille 20 euroa. Hintaan sisältyy opastus, aineisto ja villiyrttimaistiaisia. Enimmäis osallistujamäärä on 15 henkilöä.

Ota mukaasi säänmukaiset maastossa liikkumiseen soveltuvat varusteet, kurssi järjestetään pienen sateenkin sattuessa.

Sitova ilmoittautuminen 13.6. mennessä sähköpostilla: rovaniemi@sll.fi. Ilmoittautumalla myös tällä tapahtumasivulla osallistujaksi, saat ajankohtaista tietoa tapahtumasta!

Ilmoita mahdolliset allergiasi ja muut tärkeät terveydelliset seikat (esim. raskaus, astma, diabetes) ilmoittautumisen yhteydessä, niin otamme me mahdollisuuksien mukaan huomioon kurssin järjestelyissä. Huomioi, että jokainen maistelee villiyrttejä omalla vastuullaan.