
Kasvis- ja retkiruokavaikuttaja, Viimeistä murua myöten -bloggari Saara Atula esittelee omia suosikkejaan SLL Rovaniemen järjestämässä tilaisuudessa tiistaina 21.3. klo 18- 19.30 Kansalaistalolla, Rovakatu 23. Tilaisuudessa on tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa. Tervetuloa!
”Voiko retkiruoka olla niin hyvää, että jo ihan sen vuoksi on kiva lähteä ulkoilemaan? Todellakin voi! Päiväretket, varsinkin nuotion ääressä, mahdollistavat todella monipuolisen ruoan valmistuksen, kuten juuresten kypsennyksen ja leivonnankin. Herkulliset eväät, oli ne sitten etukäteen kotona valmistellut hyvät eväsleivät tai alusta asti retkellä kokattu ateria, kruunaavat retken kuin retken. Eihän retki ilman eväitä ole edes retki ;). Tule kuuntelemaan ja saamaan kasvispainotteisia ruokavinkkejä niin kesä- kuin talviretkille. Miltä kuulostaisi nuotioperunat täytteineen, tikkusämpylät savustetun tuorejuuston kera, sieni- tai marjaretkellä kokatut tattibruschetat tai puolukka-omenapasteijat?” -Saara