Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Riihimäen yhdistys

Riihimäki
Navigaatio päälle/pois

Valokuvakisa ”Meidän Vetemme” 17.-31.08.2020

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuonna 2020 – 2021 Luonnonsuojeluliitossa painotetaan vesiluonnon suojelua unohtamatta ilmastokriisiä ja luonnon monimuotoisuuden köyhtymistä. Ensimmäisenä vesiteemavuotena 2020 Suomen Luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri, johon myös Riihimäki, Loppi ja Hausjärvi kuuluvat, osallistuu muun muassa vesien- ja merenhoidon sekä tulvariskien hallinnan ja merialueiden suunnitteluun ja kalatalousalueiden yleiskokouksiin. Piiri valmistelee ajantasaista aloitetta Porkkalan kansallispuistosta. Myös pienvedet, esimerkiksi lähteet ja purot, huomioidaan suojelutyössä.

Vesiteemaan kytketään myös piirin tapahtumia, kuten seminaareja, koulutuksia, retkiä (esimerkiksi kevät- ja syyskokouksen yhteydessä). Luonto-Liiton Itämeri-ryhmän ja virtavesikunnostuksissa Virtavesien hoitoyhdistyksen kanssa tehdään yhteistyötä. Suomen luonnon päivänä pidetään vesiteemainen yhteinen tapahtumapäivä liiton ja yhdistysten kanssa.

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys yhteistyössä Kamerakerhon kanssa järjestää kesällä 2020 valokuvauskilpailun teemalla ’Meidän vetemme’. Kilpailu on kohdistettu harrastajille, kaiken tasoisilla laitteilla ja taidoilla voi siis osallistua. Huomio kiinnitetään lähinnä vesiteeman esille tuontiin, paikallisuus on plussaa.

Osallistumisaika on elokuun loppu. Osallistumisaika on elokuun loppu. Voit osallistua kilpailuun lähettämällä kilpailukuvasi viestinä Luonnonsuojeluyhdistyksen Facebook-sivulle. Linkki FB-tapahtumaan: https://facebook.com/events/s/valokuvakisa-meidan-vetemme/729342644556135/?ti=as

Lisää kommenttiin myös kuvan nimi, yhteystietosi sekä ikäsi. Liitä kilpailukuva kommenttiin jossain yleisessä kuvaformaatissa (jpg, gif, tiff, bmp tms)

Voittaja julkaistaan Rakas-Riksu -tapahtuman yhteydessä ja kuvista järjestetään näyttely Yhdistyksen kerhotilaan Voimalassa. Arvosteluraatiin kutsutaan paikallisten kamerakerhojen edustajia sekä luontoharrastajia. Voittajat palkitaan maineella, kunnialla sekä pienillä aiheeseen sopivilla palkinnoilla. Kilpailukuvia julkaistaan yhdistyksen verkkosivuilla ja Facebookissa.